Введення і редагування тексту, створення резервної копії файла, відкривання файлів, Детальна інформація

Введення і редагування тексту, створення резервної копії файла, відкривання файлів
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Комп`ютерні науки
Автор: Олексій
Розмір: 7.9
Скачувань: 1552
З метою економії ємності пам'яті та скорочення часу оброблення файлів- документів рекомендується вилучати версії, що стали непотрібними.

Відкривання файлів.

Відкривання будь-якого раніше збереженого файла-документа виконується за командою Файл — Открыть, яка активізує діалогове вікно «Открытие документа» де вибирається робоча папка з потрібними документом.

Якщо в списку «Тип файлов» установлено параметр «Документы Word», то у відповідному списку відображаються імена всіх файлів. Тоді досить вибрати з нього ім'я потрібного файла і клацнути лівою клавішею миші на кнопці «Открыть». Після цього документ буде завантажено в оперативну пам'ять і на екрані монітора з'явиться його перша сторінка. Імена файлів із будь-яким розширенням можна вивести на екран за допомогою параметра «Все файлы» зі списку «Тип файлов».

У діалоговому вікні «Открытие документа» можна вибрати і відкрити кілька файлів одночасно, клацнувши лівою клавішею миші на їхніх іменах при натисканні клавіші Ctrl. Імена останніх файлів, з якими ви вже працювали раніше, відображаються в нижній частині меню Файл. Для відкривання будь-якого з них досить клацнути лівою клавішею миші на його імені. Будь-який з відкритих файл і в-документів можна також вибрати у меню Окно.

Використана література:

1. Бакаревич Ю.Б., Пушкіна Н. Microsoft word.

2. Інформатика. Базовий курс. Ред. С.В. Симоновича.

3. Коцюбинський А.О. Современний самоучитель профессиональной роботы на компьютере.

4. Практичный курс інформатики за ред. Мадзігона В.М.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes