CAD, CAM системи в гнучкому комп`ютерному виробництві, Детальна інформація

CAD, CAM системи в гнучкому комп`ютерному виробництві
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Комп`ютерні науки
Автор: Олексій
Розмір: 10.4
Скачувань: 1559
Додаток Cimatron WireEDM пропонує гнучке і функціональне рішення для електроерозійної обробки, що не залежить від типу застосовуваного верстата, дозволяє просто і швидко одержувати 2- чи 4-осьові траєкторії інструмента

Quick Drill. Автоматична розробка керуючих програм для свердління

Автоматично знаходить отвори на деталі та автоматично привязує до кожного отвору процес (технологію) обробки з інструментом та режимами різання та автоматично створює ЧПК-процедури свердління отворів

QuickCompare. Знаходить зміни при роботі з 3D-моделями, імпортованими з інших систем та порівнює вихідну та нову версію моделі. Знаходить геометрію, що виходить за межі заданого допуску та графічно показує вихідний та варіант геометрії, геометрію, що залишилась без змін.

Забезпечує організацію паралельного проектування при роботі з даними з інших систем

MoldDesign. Модуль проектування пресформ. Напівавтоматичнне проектування форм для інжекційного литва, проектування багатомісних та клинових(шиберних) форм, підтримує як користувацькі каталоги так і каталоги HASCO та DME з класифікацією стандартних деталей (колонки, гвинти, виштовхувачі, прокладки, шайби, елементи системи вприску, клинових механізмів та іншого...)

MathCAD – це могутнє й у той же час просте універсальне середовище для розв’язання задач у різних галузях науки і техніки, фінансів і економіки, фізики й астрономії, математики і статистики... MathCAD залишається єдиною системою, у якій опис розв’язання математичних задач задається за допомогою звичайних математичних формул і знаків. MathCAD дозволяє виконувати як чисельні, так і аналітичні (символьні) обчислення, має надзвичайно зручний математико-орієнтований інтерфейс і прекрасні засоби наукової графіки.

Система MathCAD існує в декількох основних варіантах:

MathCAD Standard – ідеальна система для повсякденних технічних обчислень. Призначена для масової аудиторії і широкого використання в навчальному процесі;

MathCAD Professional – промисловий стандарт прикладного використання математики в технічних додатках. Орієнтована на математиків і науковців, що проводять складні і трудомісткі розрахунки.

MathCAD Professional Academic – пакет програм для професійного використання математичного апарата з електронними підручниками і ресурсами.

Використана література:

Колодницький М.М., Чайковський С.С.Огляд інтегрованих систем автоматизованого проектування для машинобудування. Частина 1. // Вiсник ЖIТI, 1998.– № 7. – C. 219–229.

Колодницький М.М., Чайковський С.С.Огляд інтегрованих систем автоматизованого проектування для машинобудування. Частина 2. // Вiсник ЖIТI, 1998. – № 8. – C. 181–190.

PAGE

PAGE 9

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes