Друк, Детальна інформація

Друк
Тип документу: Реферат
Сторінок: 1
Предмет: Комп`ютерні науки
Автор: Олексій
Розмір: 12.8
Скачувань: 1550
Реферат на тему:

Друк

Проглядання документа перед друком

Можливість друкування документа саме так, як його видно на екрані

— «Масштаб» стандартної панелі інструментів). Крім того, при роботі у звичайному режимі можна зробити зображення на екрані більш точним. Для цього, знаходячись у звичайному режимі, виберіть команду «Параметры...» у меню «Сервис», а потім — вкладку «Вид». В групі «Показывать» зніміть прапорці «Черновик» та «Перенос по границе окна».

Попередній перегляд документа перед друком

— «Предварительн(й просмотр» стандартної панелі інструментів. Ви побачите сторінки документа так, як вони будуть виглядати на папері після друку.

Правка тексту в режимі попереднього перегляду

— «Увеличение». Коли покажчик змінить вигляд з лупи на звичайний текстовий покажчик, внесіть необхідні зміни в документ.

Зміна полів у режимі попереднього перегляду

\xE6F1\xCEDC\xB9C4\xB9C4\xABC4\xB9C4\xB9C4\xCEC4\xB9C4\xB99D\xB9C4\x8FC4\x82C4\xCEC4\x74C4\xCEC4\x66C4\x64C4\xCEC4Ae\x5503\x0108\x031B\xE26A

b

\x00B8

.

Попередження переносу невеликої частини тексту на останню сторінку

Знаходячись у режимі попереднього перегляду, натисніть кнопку — «Подгонка страниц».

Друк документів

Виконайте команду «Печать...» у меню «Файл», після чого з(явиться таке вікно діалогу:

Відразу скажемо, що тип принтера, ім(я якого виводиться у полі «Имя:» групи «Принтер», повинний відповідати дійсності (тому принтеру, який зараз підключений до вашого комп’ютеру).

У відповідних полях задайте сторінки документа, які виводяться на друк, необхідну кількість копій та натисніть кнопку «OK».

Зауваження. Знаходячись у режимі попереднього перегляду, перейти до друку документа можна, натискуючи кнопку — «Печать».

Фоновий друк

Щоб мати можливість продовжити працювати у системі Word під час виведення документа на друк, виконайте команду «Параметр(...» у меню «Сервис» та у вкладці «Печать» встановіть прапорець «Фоновая печать». При цьому використовується додаткова системна пам(ять, що уповільнює роботу принтера.

Друк чернетки документа

Щоб виводити на друк документи з мінімальним форматуванням (чернетку документа) виконайте команду «Параметр(...» у меню «Сервис» та у вкладці «Печать» встановіть прапорець «Черновой» групи «Режим».

Переривання друку

Якщо режим фонового друку вимкнутий, натисніть кнопку «Отмена».

Якщо режим фонового друку увімкнутий, двічі натисніть значок друку в рядку стану.

Зауваження. Якщо на друк виводиться короткий документ при увімкнутому режимі фонового друку, значок принтера може не встигнути з(явитись у рядку стану і відмовитись від друку буде неможливо.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes