Форматування тексту, Детальна інформація

Форматування тексту
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Комп`ютерні науки
Автор: Олексій
Розмір: 29.2
Скачувань: 1128
Використання стилів із інших шаблонів документів

Виберіть команду «Библиотека стилей...» у меню «Формат». Щоб застосувати стиль із шаблона, вкажіть його ім(я та двічі натисніть кнопку миші. Поточному шаблону відповідає значення «Текущий».

Нумеровані та маркіровані списки

Нумерація та маркірування списків

— «Маркированн(й список» стандартної панелі інструментів.

Нумерація заголовків

При форматуванні документа з використанням вбудованих стилів заголовків виконується автоматична нумерація заголовків відповідно до обраного формату. Виберіть команду «Нумерация заголовков...» у меню «Формат». Виберіть формат нумерації.

Використання правої кнопки миші при редагуванні та форматуванні

При редагуванні або форматуванні тексту для швидкого доступу до деяких команд у меню «Правка» або «Формат» встановіть курсор у потрібному місці та натисніть праву кнопку миші, після чого з(явиться меню, що наводиться ліворуч (можливі варіанти). Наступні дії — очевидні і тому не коментуються.

Використання шаблонів

Програма Word включає декілька шаблонів та майстрів для збереження часу користувача при утворенні різних документів, що найбільш часто використовуються. Так, майстер по утворенню листів можна використовувати для утворення особистих або ділових листів.

Щоб утворити один із документів, вказаних у списку, що наводиться нижче, виберіть команду «Создать» у меню «Файл», а потім — підхожий шаблон або майстер. Продивіться їх всі, щоб потім знати, з чого вибирати!

Виберіть вкладку Щоб вибрати шаблон або майстер

«Письма и факсы» Ділові листи; Титульні сторінки факсимільних повідомлень

«Записки» Службові записки

«Отчеты» Звіти

«Публикации» Брошури; Довідники; Порадники; Бюлетені; Заяви для преси; Наукові роботи

«Другие документы» Порядок денний; Грамоти; Календарі; Рахунки; Резюме

Шаблон «Обычный»

— «Создать», автоматично утворюється новий порожній документ, який базується на шаблоні «Обычный». Цей шаблон можна змінювати у процесі роботи.

Параметри, що зберігаються у шаблоні документа

Параметри, що зберігаються у шаблоні, визначають наступні характеристики нового документа, основаного на даному шаблоні:

Надписи та рисунки, які повинні з(являтись у кожному документі (такі як колонтитули, поля для вставки дати, часу та відомостей про автора, назва документа, стереотипний текст та емблеми компаній).

Поля сторінки та інші параметри макета сторінки, які встановлюються за допомогою команди «Параметры страницы...» (меню «Файл»).

Стилі.

Макроси WordBasic.

Текст та рисунки, збережені як елементи списку автотексту.

Спеціальні панелі інструментів, меню та сполучень клавіш.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes