Утворення, відкриття та збереження документів, Детальна інформація

Утворення, відкриття та збереження документів
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Комп`ютерні науки
Автор: Олексій
Розмір: 21.5
Скачувань: 984
у «Сохранить как...» у меню «Файл». У результаті з(явиться таке вікно діалогу:

Задайте ім(я, місце зберігання, тип (формат) файла (документа) та натисніть кнопку «Сохранить». Імена можуть бути довгими (до 255 символів, включаючи ім(я диска (серверу) та шлях до папки). В іменах можна використовувати кирилицю. Імена не можуть містити такі символи: косу риску (/), обернену косу риску (\), знак «більше» (>), знак «менше» (<), зірочку (*), знак питання (?), подвійні лапки ("), вертикальну риску (|), двокрапку (:) або крапку з комою (;).

Щоб документ автоматично зберігався через визначений проміжок часу, виконайте команду «Параметр(...» у меню «Сервис», виберіть вкладку «Сохранение» та встановіть прапорець та проміжок часу у пункті «Автосохранение кажд(е ... минут».

Закриття документа

Виберіть команду «Закрыть» у меню «Файл». Щоб закрити всі відкриті документи без виходу з Word, натисніть клавішу SHIFT, та, не відпускаючи її, виберіть команду «Закрыть все» у меню «Файл». Якщо ви попередньо не зберегли документи, які редагували, вам буде запропоновано зробити це.

Проглядання документів та їх властивості

Проглядання умісту та властивостей файлів

Виберіть команду «Открыть» у меню «Файл». Зі списку «Папка» виберіть диск та папку, що містять файл, який треба проглянути. Виберіть потрібний файл. Якщо файл відсутній у списку, знайдіть його. Для проглядання умісту файла перед його відкриттям натисніть кнопку — «В(вод содержимого». Для проглядання таких параметрів, як розмір та дата внесення останніх змін, натисніть кнопку — «Таблица». Для проглядання властивостей файла таких, як заголовок та статистика, натисніть кнопку — «В(вод свойств».

Завдання властивостей файлів

Після добавлення до файла відомостей про його властивості стає легше знайти сам файл або відомості про нього. Властивості файла включають в себе заголовок, ім(я автора, тему та ключові слова, за якими можна визначити уміст або інші важливі відомості. Статистичні відомості такі, як розмір файла, дата його утворення та останньої зміни, утворюються автоматично.

Завдання властивостей для активного файла. Виберіть команду «Свойства» у меню «Файл», а потім — вкладку «Документ». Введіть відомості про активний файл.

Проглядання та зміна властивостей будь-якого файла. Виберіть команду «Открыть» у меню «Файл». Зі списку «Папка» виберіть диск та папку, що містять файл, який слід проглянути. Виберіть потрібний файл. Якщо файл відсутній у списку, знайдіть його. Для добавлення або зміни властивостей натисніть кнопку — «Команд( и режим(», а потім виберіть команду «Свойства».

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes