Система Norton Commander, Детальна інформація

Система Norton Commander
Тип документу: Реферат
Сторінок: 28
Предмет: Комп`ютерні науки
Автор: Олексій
Розмір: 53.9
Скачувань: 1081


















C:>





C:>



Порiвняння каталогiв (Compare directories)

Команда порівнює вміст каталогiв, які розміщені на двох панелях. Файли, знайдені в одному каталозі, але не знайдені в другому, відмічаються. Також відмічаються файли, утворені або редаговані пізніше (нові версії), якщо в обох каталогах є однаково найменовані файли. Якщо два каталоги ідентичні, Norton Commander повідомляє про це.

Щоб зробити два каталоги ідентичними, використовуйте розглянуту команду порівняння, потім натисніть F5, Enter в кожній панелі, щоб скопіювати нові або унікальні файли в другий каталог.

Емуляція термінала (Terminal emulation)

Дана команда використовується для обміну повідомленнями або файлами між комп'ютерами, які підключені до обчислювальної мережі через телефонні лінії, або з'єднані між собою через послідовні порти.

Редактор файлу меню (Menu File Edit)

Вказана команда використовується для створення та редагування меню користувача (User Menu), яке викликається клавішею F2 або командою User Menu з розділу Files головного меню, що спускається.

Приклад:

User menu

V Virus scan A:

H Hard Disk Park

P PCTools

SYMBOL 173 \f "Symbol" Гаряча клавіша (Hot-key)

Меню користувача містить команди, які подібні командним (BAT) файлам, але Ви можете давати таким "командним файлам" довгі імена, використовуючи при цьому українські літери.

Наступний файл (NC.MNU) використаний для створення меню користувача, яке наведене вище:

Edit: C:\norton\nc.mnu

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes