Дев'ятиповерховий житловий будинок для будівництва, Детальна інформація

Дев'ятиповерховий житловий будинок для будівництва
Тип документу: Реферат
Сторінок: 11
Предмет: Інше
Автор: фелікс
Розмір: 53.9
Скачувань: 1687
Техніко – економічні показники будівлі

№ п/п Найменування показників Один. вимір. Кіль-кість Примітка

1 Площа забудови м2 344.52

2 Будівельний об’єм м3 9991.08

3 Загальна площа м2 2905.85

4 Корисна площа (житлова) м2 1538.37



Технологія монтажних робіт

Перед початком монтажних робіт повині бути виконані внутрімайданчикові підготовчі роботи, котрі починаються з розчистки буд. майданчика і планування тереторії, створення геодезичної розбивочної основи, потім виконують тимчасові та постійні внутрімайданчикові інженерні комунікації. В цей же час створюються приоб’єктні склади та майданчики для укрупненних конструкцій. Будуються тимчасові будівлі та споруди. Перевезення з/б консирукцій здійснюється автомобільним транспортом. При укладці і транспортуванні треба витримувати такі умови: висоти транспортуваних конструкцій не повина перевищувати дорожніх габоритів, конструкції потрібно закріпити надійно від можливого падіння, зміщення і ін.

Склади потрібні для збереження і підготовки конструкцій для монтажу в залежності від обсягів монтажних робіт і строків будівництва організувати центральні і приоб’єктні склади конструкцій. Для подачі конструкцій до складу і місця монтажу прокладують тимчасовую автодорогу. Плити стропують і в час підіймання плити монтажник удержує за відтяжку в положенні вздовж прольота. Правільність опущення плити на місце контролюють по зозору смежними плитами і рисками стиків плит.

Генеральний план ділянки

Для будівництва дев’ятиповерхового житлового будинку відведена ділянка в м.Запоріжжя. Ділянка має в плані квадратну форму з розмірами

Рельєф місцевості похилений з i=0.01 м. Планування ділянки виканоно з урахуванням відвозу. За умовну відмітку 0.000 прийнята відмітка чистой підлоги першого поверху будівлі. На ділянці крім будівлі передбачено майданчик для білизни, автостоянку, дитячий майданчик, спортивний майданчк.

Всі будівлі та споруди на ділянці розташовані згідно санітарних і протипожежних норм. Дороги мають асфальтнобетонне покриття, спортивний та дитячий майданчики мають піщане покриття, а вільне тереторія озеленена насадженням дерев, кущів і багаторічних трав.

Прийняті конструктивні рішення

Фундаменти і фундаментні балки

Фундаменти прийняті стричкові з розмірами по спеціфікації по серії ГОСТ 13580-80 [27] із бетону класу В40. Відмітка підошви фундамента –3.150м. Під підошву фундамента виконується бетона підготовка товщиною 100 мм із бетону В35.

Фундаментні балки прийняті збірні залізобетонні по серії 1.415.1-2 і встановлені на фундаментні блоки які прийняті по серії ГОСТ 1.116-1 з розмірами по специфікації. По верху фундаментних балок на відмітці – 0.030 виконується гідроізоляція із цементного розчину складу 1:2 з водостійкими домішками. Навколо будинку виконується асфальтобетоне вимощення шириною 1 м по бетоній підготовці.

Стіни

Стіни прийняті із збірних бетонних панелей на домених шлаках товщиною 300 м, що задовольняє умовам експлуатації, по серії 90Р.10.1-7.

,

.

0

2

4

4

6

8

:

<

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes