Незаконні дії з документами на переказ, платіжними картками та іншими засобами доступу до банківських рахунків, обладнанням для їх виготовлення. Контрабанда, Детальна інформація

Незаконні дії з документами на переказ, платіжними картками та іншими засобами доступу до банківських рахунків, обладнанням для їх виготовлення. Контрабанда
Тип документу: Реферат
Сторінок: 4
Предмет: Правознавство
Автор: Олексій
Розмір: 17.3
Скачувань: 1046
Положення про порядок контролю за ввезенням на митну територію Україна окремих видів товарів. Затверджене наказом ДМС № 267 від 4 травня 1998 р.

Порядок митного оформлення продукції морського промислу, яка ввозиться на митну територію України. Затверджений наказом ДМС № 504 від 17 серпня 1998р.

Порядок митного контролю та митного оформлення нафтопродуктів, що переміщуються через митний кордон України трубопровідним транспортом. Затверджений наказом ДМС № 513 від 17 серпня 1998 р.

Порядок пропуску через митний кордон України та митного оформлення товарів, що підлягають експортному контролю. Затверджений наказом ДМС № 73 від 20 січня 1999 р.

Інструкція про переміщення валюти України, іноземної валюти, банківських металів, платіжних документів, інших банківських документів і платіжних карток через митний кордон України. Затверджена постановою Правління НБ № 283 від 12 липня 2000р.

Порядок здійснення митними органами контролю за сплатою платниками податків податку на додану вартість та акцизного збору, які справляються при ввезенні (пересиланні/ товарів та інших предметів на митну територію України. Затверджений наказом ДПА, ДМС№ 109/188 від /6 березня 2001 р.

Постанова ПВС № 2 від 26 лютого 1999 р. Про судову практику в справах про контрабанду та порушення митних правил .

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes