Астрологія і медицина, Детальна інформація

Астрологія і медицина
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Медицина, БЖД
Автор: фелікс
Розмір: 7.3
Скачувань: 1631
t

v

x

z

¦

орлі.Коли Місяць знаходиться в знаку Тільця , горло сильно перевантажено,і крім того , є підвищена чутливість людини до продуктів харчування. Тому у цей час не варто їсти що попало. Але голодувати теж не можна – треба вживати добру їжу і сидіти на дієті.Коли Місяць в знаку Тільця можна проводити операції і процедури на статевих органах.Але забороняється діяти на органи ендокринної системи , залози внутрішньої секреції.

Місяць в знаку Близнюків.

Протипоказані всі процедури на легенях крім виключних випадків ; протипоказані всі дихальні вправи , тому що легені ослаблені. В ці дні може виникнути утруднення дихання і задишка, також таке положення Місяця дає сильну реакцію на забруднення повітря. В ці дні дозволені всі кровоочистні процедури, прийом ліків для лікування крові і печінки. В цей час також вразливі плечі і руки , якими керують Близнюки.



Місяць в знаку Рака.

Вразливим є шлунок. При цьому кислотність шлункового соку підвищується у людей денного народження і знижується у людей нічного народження. Забороняються операції на шлунку , всі види біоенергетичного лікування , вживання спиртних напоїв і хімічних препаратів . Можна проводити процедури по виведенню каменів і шлаків. Через те що Козеріг протилежний Раку ,то саме в ці дні краще всього проводити процедури очищення від відкладів солей. Дозволяється видаляти та лікувати зуби, вставляти зубні протези . Можна проводити операції і профілактичні процедури на ногах, колінах, сухожиллях.

Місяць в знаку Лева.

В цей час вразливе серце . Не можна його перевантажувати , бо є небезпека виникнення інфаркта чи серцевої недостатності. В ці дні людина чутлива до різних радікулітів. Заборонені операції в районі спини і грудної клітини. Взагалі, в цей час треба економити фізичні сили. Можна проводити лікування всіх серцево- судинних захворюваннь і хвороб нервової системи (судоми, тремтіння). Рекомендується лікування хвороб литок ніг, захворювань суглобів і хвороб органів дихання.

Місяць в знаку Діви.

Вразливі кишечник і шлунково-кишковий тракт ( крім прямої кишки) . Заборонені операції на черевній порожнині. Можна проводити процедури по очищенню крові і печінки , а також лікувати шкіряні хвороби. Цей час дуже сприятливий для проведення косметичних процедур і підготовки до пластичних операцій. Самі операції треба проводити ,коли Місяць перейде до знаку Терезів.

Місяць в знаку Терезів.

Вразливі нирки, ендокринна система і підшлункова залоза . Хворі панкреатитом і діабетом в ці дні повинні бути особливо обережні. Проте можна робити пластичні операції, виривати зуби, лікувати вуха. Починати скидати зайву вагу також краще всього в цей час.

Місяць в знаку Скорпіона.

Вразливі статеві органи . Тому краще всього в ці дні не перевантажувати сексуальну сферу. Крім того не рекомендується вживати гостру їжу. Час сприяє лікуванню ендокринної системи , горла , верхніх дихальних шляхів. Можна видаляти гланди , аденоїди, лікувати гайморити , риніти.



Місяць в знаку Стрільця.

В цей час протипоказано лікування хвороб крові і печінки. Заборонені операції на печінці, жовчному міхурі, переливання крові, донорські процедури. Дозволяються операції та процедури пов’язані з легенями.



The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes