Бразилія, Детальна інформація

Бразилія
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Географія, Геологія
Автор: фелікс
Розмір: 13.2
Скачувань: 2085
У зв‘язку з швидким розвитком електроенергетики, гірничодобувної та хімічної промисловості, машинобудування, екологія країни значно погіршилась, що спричинило зникання деяких рідкісних видів рослин та тварин. Тому останнім часом в країні впроваджуються заходи по охороні навколішнього середовища. Зараз на території Бразилії відкрито багато національних парків та заповідників із унікальними природними об‘єктами.

Отже, Бразилія — держава Латинської Америки із значним природним потенціалом (сприятливі для землеробства клімат та грунти, повне забезпечення водними та гідроенергетичними ресурсами, різноманітні мінеральні ресурси, багатий лісовий фонд тощо), яка з часів отримання незалежності змогла із аграрної держави стати індустріально-аграрною, інтегруватись у світове господарство (скласти тісні економічні зв‘язки США та країнами Західної Європи, знайти свою спеціалізацію на світовому ринку), стати новою індустріальною державою, випередивши у розвитку багато держав свого регіону.

Але все ж таки лишається іще багато значних проблем, які потребують негайного вирішення, зокрема бідність та неосвідченість населення, неповне освоєння деяких регіонів країни, несприятливий стан екології. Проте шляхи вирішення названих проблем уже проектуються!

PAGE

PAGE 1

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes