З ким я мрію бути поруч, Детальна інформація

З ким я мрію бути поруч
Тип документу: Реферат
Сторінок: 1
Предмет: Мова, Лінгвістика
Автор: фелікс
Розмір: 3.2
Скачувань: 2787
З ким я мрію бути поруч.

Кожен, на мою думку, мріє, щоб з ним був хтось поряд, надійна людина, яка б змогла піклуватися про нього, розділяти і горе і радість. Ніхто не хоче бути самотнім, прожити своє життя у смутку, ховати у душі всі переживання через те, що нема кому розповісти про них. Кожен, хто відчуває самотність або вважає, що люди його не люблять повинен усвідомити: людські стосунки – це обмін духовними цінностями. Я вважаю, що навіть у стосунках між двома людьми необхідно, щоб кожен з них робив певний внесок для їх підтримання. Ось саме чому, не всі можуть знайти собі справжнього друга, якому ти довіряв би всі секрети, не боячись щось не договорити.

|

~

8

одну, єдину людину можна назвати справжнім другом чи супутником життя. Йому ти будеш вірити, з ним ти не будеш замислюватися над тим, як він на те чи інше відреагує. І найголовніше те, що тобі не потрібно буде просити про допомогу – вона прийде сама, миттєво і саме тоді, коли ти будеш мати у ній найбільшу потребу.

Саме такою я бачу цю людину, справжню людину, з якою я мрію бути поруч на протязі усього життя.

Зважуючи на всі ці якості людини, можу з впевненістю стверджувати, що знайти її не просто. І той, хто знайшов її повинен усвідомлювати, як йому пощастило. Він повинен дорожити нею, бо іншої може вже не знайти.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes