Проходження практики курсантом-практикантом 3-го курсу на посаді командира відділення, Детальна інформація

Проходження практики курсантом-практикантом 3-го курсу на посаді командира відділення
Тип документу: Реферат
Сторінок: 30
Предмет: Військова справа
Автор: Олексій
Розмір: 54.4
Скачувань: 1533
Порядок підготовки до проведення занять з особовим складом

Підбирається необхідна література, вивчаються накази згідно яких і проводяться заняття, настанови згідно яких складаються методичні розробки га план-конспект.

Методична розробка.

1. Скласти тему.

2. Мета і проведення занять.

3. Визначити час на проведення занять.

4. Місце проведення занять.

5. Технічне забезпечення.

6. Матеріально-технічне забезпечення.

7. Підібрана література.

8. Загальний план проведення занять.

9. План проведення занять.

Робота ради наставників

Для підвищення ефективності виховної роботи і вивчення функціональних обов'язків молодшими співробітниками, які призначаються начальником УДПО на посаду, а також для надання допомоги більш швидкого і кваліфікованого оволодіння навиками на даній посаді, при призначенні на посаду молодшого співробітника, наказом начальника УДПО за ним закріплюється наставник терміном на один рік. Наставник назначається: співробітник, який працює в управлінні не менше 5 років і зарекомендував себе як умілий спеціаліст і гідний працівник пожежної охорони. На період наставництва наставник складає щоквартально план заходів професійної та індивідуально-виховної роботи з молодшим працівником. План затверджується начальником _____ після закінчення терміну наставництва складається характеристика.

Робота ради зборів рядового та молодшого начальницького складу

Велику роль в зміцненні службової дисципліни серед особового складу НПЧ-1 відіграє рала зборів. Товариський суд разом з іншими суспільними організаціями і формуваннями надають активну допомогу начальникам, командирам у вихованні особового складу. Товариський суд рядового і молодшого начальницького складу СДПЧ-1 являється виборним суспільним органом і діє на основі положення про товариські суди рядового і молодшого начальницького складу органів внутрішніх справ. Суд призваний охороняти честь і гідність звання рядового і молодшого начальницького складу. Склад товариського суду в кількості 5 чоловік вибраний на загальних зборах атестованих співробітників частини

Товариський суд розглядає такі справи:

1. Про порушення особами рядового і молодшого начальницького складу дисципліни і суспільного порядку.

2. Про допущення особами рядового начальницького складу правопорушень, за які по закону можуть бути передані на розгляд товариського суду.

3. Про недобросовісне відношення осіб рядового і молодшого начальницького складу до службових обов'язків.

4. Про негідну поведінку осіб рядового і молодшого начальницького складу до службових обов'язків по вихованню дітей.

5. Про поступки, які принижують честь і дискредитують звання рядового та молодшого начальницького складу органів внутрішніх справ.

6. Про майнові претензії осіб рядового і молодшого начальницького складу один до одного при згідності їх на розглядання діла в товариських судах. Товариський суд вибирається строком на два роки. Склад суду оголошується в наказі начальника УДПО.

Автоцистерна АЦ-40(130)63Б

База ЗіЛ 130

колісна формула 4х2

екіпаж 7

максимальна швидкість, км/год 90

затрати палива на 100 км, л 28

пожежний насос ПН-40У

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes