Аналіз собівартості продукції та послуг і оцінка фінансово - економічного стану ТОВ „Альфа”, Детальна інформація

Аналіз собівартості продукції та послуг і оцінка фінансово - економічного стану ТОВ „Альфа”
Тип документу: Реферат
Сторінок: 20
Предмет: Економіка
Автор: Олексій
Розмір: 49.3
Скачувань: 1648
З 1 січня 2000 р. на підприємствах України незалежно від форм власності (крім банків і бюджетних установ) запроваджені перелічені далі форми фінансової звітності, що відповідають міжнародним стандартам:

Форма 1 „Баланс” – звіт про фінансовий стан, що відображає активи, зобов’язання і капітал підприємства на встановлену дату.

Форма 2 „Звіт про фінансові результати”, що містить дані про доходи, витрати і фінансові результати діяльності підприємства за звітний та попередній період.

Форма 3 „Звіт про рух грошових коштів”, що відображає надходження та витрачання коштів у звітному періоді за операційним, інвестиційним і фінансовим напрямками діяльності підприємства.

B

\x0153

E

o

r

r

r

r

r

r

r

r

r

r

r

kd¤

r

r

r

\x0317\x906A

\x1616\xAF68\xBF67\x4300\x1C4A\x6100\x1C4A\x6D00\x2248\x7304\x2248\x2704, що відбиває зміни у складі власного капіталу протягом звітного періоду.

„Примітки до звітів” – сукупність показників і пояснень, які забезпечують деталізацію та обґрунтованість статей фінансових звітів, розкривають іншу інформацію.

Мета складання фінансової звітності – надати користувачам повну, правдиву та неупереджену інформацію про фінансовий стан, результати діяльності та рух коштів підприємства для прийняття рішень.

Фінансова звітність забезпечує такі інформаційні потреби користувачів:

щодо придбання, продажу цінних паперів та володіння ними;

участі в капіталі підприємства;

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes