Місце гумору в українській культурі, Детальна інформація

Місце гумору в українській культурі
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Культура
Автор: Олексій
Розмір: 11
Скачувань: 1024
Схожу ситуацію маємо і в скульптурному мистецтві. Народ використовує як стандартні звичні матеріали (як на скульптурі „ Помаранчевий кінь революції”) – камінь, фарбу, так і незвичайні речі, результатом чого стали такі шедеври, як „Валянки для Людмили Кучми з лимоном” та „Привіт з далекої Америки” , „Маямі” й інші, котрі ми даємо вам можливість переглянути.

Великі досягнення були зроблені в кінематографії, мультиплікації та кліпмейкерстві, а також у створенні комп’ютерних ігор (усім відомі „Хамське яєчко”, „Янукогоді”). Чого лише вартий кліп „Політичний кан-кан”, мультики про Януковича (як „Рукавичка”), де також іноді фігурують Кучма, Тігіпко, Вітренко. Ви можете самі їх переглянути на „5-му каналі” або на „ТРК-Київ”.

Хотілося закінчити цю працю серйозно і по-науковому, як воно й годиться. Отож, з усього, нами проаналізованого, можна зробити два важливих висновки. Перший: кожна знаменна подія в житті народу позначається на його свідомості і культурі. Другий: чим більше народ ненавидить владу, тим сильніше він з нею бореться, і основними його зброями завжди були, є і будуть єдність і гумор, а точніше - сатира. З наукової точки зору, ми вважаємо, що важливішим є другий висновок, і саме він віддзеркалює всю проблематику цього дослідження.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes