Збір за використання радіочастотного ресурсу, Детальна інформація

Збір за використання радіочастотного ресурсу
Тип документу: Реферат
Сторінок: 6
Предмет: Облік та аудит
Автор: Олексій
Розмір: 14.3
Скачувань: 1530


Об'єкт

Користування лісовими фондами для: заготівлі деревини, що випускається на пні, заготівлі живиці; Заготівлі другорядних лісових матеріалів.

Ставка

Ставки диференційовані за таксами у гривнях установлюються по : - породам (сосна, кедр, ялинка, дуб, ясен, клен і т.д. ); - якості деревини (ділова, дров'яна);

- сортиментам (велика, середня, мілка);

- лісотаксовим поясам та розрядам.

Джерело

Юридичні особи - собівартість продукції (робіт, послуг); Фізичні особи - власні кошти.



Розрахунок плати за спеціальне використання лісових ресурсів подається платниками до податкових органів щоквартально протягом 40 календарних днів, наступних за останнім календарним днем звітного кварталу. За неподання розрахунків ресурсних платежів у зазначені строки платник сплачує штраф у розмірі 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

\x017E

E

\x6000\xC584\x6102\x0324\x0C00 (святковим) днем.

Збір за забруднення навколишнього середовища

Законодавче - нормативна база:

1 .Постанова КМ України "Про затвердження Порядку встановлення нормативів збору за забруднення навколишнього природного середовища і стягнення збору " від 01.03.1999 р. №303.

Збір за забруднення навколишнього середовища - це загальнодержавний збір за користування природними ресурсами, який установлюється з метою відшкодування витрат та оточуючого середовища.

Таблиця 6

Збір за забруднення навколишнього середовища

Платники Суб'єкти підприємницької діяльності не залежно від форм власності, включаючи їх об'єднання філії тощо; Бюджетні, громадянські установи та організації;

Постійні представництва нерезидентів, що одержують доходи в Україні;

Об'єкт Викиди в атмосферне повітря забруднюючих речовин стаціонарними та пересувними джерелами забруднення; Скиди забруднюючих речовин безпосередньо у водні об'єкти; Розміщення відходів

Ставка Ставки встановлюються у вигляді фіксованої плати відповідно кожного інгедієнта забруднюючої речовини і виду шкідливого впливу на довкілля

Джерело Для юридичних осіб - субівартість

1. Закон України № 1212- XIV від 04.11.1999 р. "Про єдиний збір, який справляється у пунктах пропуску через державний кордон України " у редакції Закону України № 2659 -III від 12.07.2001р.

Єдиний збір, який справляється у пунктах пропуску через державний кордон України - це загальнодержавний збір, який складається із зборов за здійснення митного, санітарного, ветеринарного, фітосанітарного, радіологічного та екологічного контролю, а також платежу за проїзд транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів автомобільними шляхами України.

Таблиця 7

Єдиний збір, який справляється у пунктах пропуску через державний кордон України



The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes