Фізичне виховання в оздоровчих таборах, Детальна інформація

Фізичне виховання в оздоровчих таборах
Тип документу: Реферат
Сторінок: 4
Предмет: Фізкультура
Автор:
Розмір: 8.8
Скачувань: 1336
Школа Майбутнього;

Наше місто, село, край в Майбутньому;

Транспорт Майбутнього;

Завод Майбутнього, енергетика Майбутнього;

Медицина Майбутнього;

Спорт і фізична культура в Майбутньому;

Мистецтво Майбутнього: музика, кіно, театр.

Поради організаторам:

Хай кожна група оформить свій проект в декількох графічних роботах (схемах, малюнках...).

До початку захисту всі проекти можуть бути вивішені для попереднього вільного ознайомлення з ним всіх учасників і гостей. Можна вивішувати проекти і поступово по ходу захисту (тоді буде деякий ефект несподіванки). Але в будь-якому випадку перед початком захисту всі проекти повинні бути здані ведучим, щоб учасники не відволікались на доробку своїх проектів під час захисту інших.

Дуже важливо, щоб доповідав про проект і відповідав на запитання не один з членів бригади, а весь авторський колектив. Тому нехай на час захисту свого проекту вся група займе місце перед ним. Після короткого загального огляду, який може зробити “керівник наукової лабораторії”, бажано б було, щоб кожний із членів бригади сказав своє слово як “спеціаліст”. Ведучі встановлюють час відповідей на запитання.

Ведучими повинні бути вожаті або старші з учнів, яких вибирає і затверджує загальний збір-старт, при чому вони можуть вести весь захист спільно або змінювати один одного в залежності від характеру проектів і своїх інтересів. Вожаті також можуть бути консультантами з тих чи інших питань.

Не слід влаштовувати змагання між бригадами, щоб не розпалювати непотрібного суперництва і не гасити творчих устремлінь у “переможених”. У заключному слові ведучий повинен відмітити переваги кожного проекту, вказати на запитання, над якими варто подумати і помріяти.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes