Строї відділення, Детальна інформація

Строї відділення
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Військова справа
Автор:
Розмір: 34.5
Скачувань: 1750
у бойові машини піхоти

— через люки і задні двері; у бронетранспортери

— через праві та ліві борти і люки; на автомобілі

— через праві, ліві та задні борти; на автомобілі із закритим кузовом — через задній борт; на закриті машини — відповідно до розташування люків (дверей). Забороняється здійснювати посадку (і висадку) через лівий борт на машини, що стоять на правому боці дороги. За, командою (сигналом) «НА МІСЦЯ!» всі займають свої місця в машинах (мал. ). Зброю під час посадки беруть як кому зручно, а коли сидять, ставлять її між колінами і підтримують обома руками. Автомати за командою командира Можна взяти в положення «на груди». На кожну машину призначають старшого.

Висадку з машин здійснюють: з бойових машин піхоти — через люки і задні двері; з бронетранспортерів — через праві та ліві борти і люки; з автомобілів — через праві, ліві та задні борти; з автомобілів із закритим кузовом — через задній борт; з інших машин — як зручніше. Для висадки з машин подають сигнал «ДО МАШИНИ!» або конкретну команду (сигнал), наприклад: «Відділення, через правий і лівий борти та задні двері (задній борт) —ДО МАШИН!» За цією командою (сигналом) особовий склад швидко висаджується з машин і шикується біля них або діє за командою своїх командирів.

ВОГНЕВА ПІДГОТОВКА

Влучний і дієвий вогонь під час бою в поєднанні з майстерним маневром є однією з основних умов успішного виконання підрозділами бойових завдань. Дієвість вогню залежить від уміння воїнів зразково володіти зброєю і застосовувати її під час бою. Для цього необхідно знати матеріальну частину зброї, тримати її в постійній бойовій готовності і вести з неї влучну стрільбу. Відомості про будову стрілецької зброї і володіння нею, догляд і її збереження, а також прийоми і правила стрільби є в спеціальних настановах із стрілецької справи, окремо з кожного виду стрілецької зброї. Основні дані з балістики і теорії стрільби викладено у посібнику «Основи і правила стрільби зі стрілецької зброї».Вогнева підготовка проводиться в нерозривному зв'язку з тактичною підготовкою і вдосконалюється на тактичних заняттях і навчаннях з бойової стрільби.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes