Договір про інкасування векселів, Детальна інформація

Договір про інкасування векселів
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Документація
Автор:
Розмір: 5.2
Скачувань: 1057
\x0161

досаментом векселі, зазначені у п. 1.2 цього Договору, від Поручника з позначкою у реєстрі про одержання векселів.

2.2.2. Здійснювати з векселями відповідно до законодавства та з урахуванням вимог Порядку операції, спрямовані на забезпечення оплати векселів.

2.2.3. Перерахувати протягом трьох днів з дня закінчення терміну оплати векселів Поручнику на його рахунок №______________________________________ в __________________________________________ МФО __________________________ грн у рахунок оплати векселів, приймаючи за рахунок власних коштів ризик неоплати векселів.

2.2.4. Сплачувати Поручнику пеню в розмірі ____ відсотків своєчасно не перерахованих у рахунок оплати векселів сум за кожний день затримки перерахування коштів.

2.2.5. Надати Поручнику безкоштовно протягом одного робочого дня з дня підписання цього Договору необхідну кількість бланків векселів.

3. Інші умови

3.1. Цей Договір набирає чинності з дня його підписання Сторонами й односторонньому розірванню не підлягає, крім випадків, передбачених законодавством та цим Договором.

3.2. Цей Договір може бути достроково розірваний Сторонами за умови укладення між ними Договору про врахування векселів, визначених цим Договором.

3.3. Усі спори між Сторонами за цим Договором вирішуються шляхом переговорів або у претензійному порядку відповідно до законодавства.

3.4. Цей Договір складено у двох примірниках (по одному для кожної із Сторін), які мають однакову юридичну силу.



Юридичні адреси Сторін

Поручник Банк

__________________________________________ __________________________

Керівник органу Керівник установи

Пенсійного фонду _____________________ банку _____________________

(прізвище, ініціали) (прізвище, ініціали)



МП МП



* Пункт вноситься до Договору лише у разі оформлення заборгованості переказними векселями. Якщо пункт не вноситься, відповідно змінюється нумерація пунктів.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes