Договір консигнації на продаж продукції, Детальна інформація

Договір консигнації на продаж продукції
Тип документу: Реферат
Сторінок: 5
Предмет: Документація
Автор:
Розмір: 12.7
Скачувань: 1983
3. ОБОВ’ЯЗКИ ДОВІРИТЕЛЯ

ДОВІРИТЕЛЬ зобов’язаний:

– у термін ________ після підписання Даного Договору забезпечити ПОВІРЕНОГО всіма необхідними матеріалами, сертифікатами на продукцію та іншими документами, необхідними для виконання доручення, у тому числі гарантіями наявності товару;

– у термін _________ після підписання Даного Договору видати ПОВІРЕНОМУ довіреність на право здійснення угоди з ПОКУПЦЕМ із зазначенням обсягу повноважень;

– у термін __________ прийняти від ПОВІРЕНОГО звіт про виконання доручення, надані ним документи, а також і все отримане за Даним Договором;

– виплатити ПОВІРЕНОМУ винагороду, а також відшкодувати його витрати щодо виконання доручення.

4. ПЕРЕДОРУЧЕННЯ

4.1. ПОВІРЕНИЙ зобов’язаний виконати дане йому доручення особисто.

4.2. Передоручення може мати місце за Даним Договором лише за письмовою згодою ДОВІРИТЕЛЯ з обов’язковим зазначенням усіх необхідних відомостей про заступника.

4.3. При передорученні ПОВІРЕНИЙ відповідає лише за вибір заступаючої особи, а не за успіх переговорів і виконання доручення.

5. ПРАВА ПОВІРЕНОГО

ПОВІРЕНИЙ має право відступити від вказівок ДОВІРИТЕЛЯ лише з письмового дозволу останнього.

Без цього ПОВІРЕНИЙ має право відступити від вказівок ДОВІРИТЕЛЯ, якщо через обставини справи це необхідно в інтересах ДОВІРИТЕЛЯ і ПОВІРЕНИЙ не міг попередньо запитати ДОВІРИТЕЛЯ або в термін ___________ не отримав відповіді на свій запит.

6. ВИНАГОРОДА ПОВІРЕНОГО

За виконання доручення ПОВІРЕНИЙ отримує від ДОВІРИТЕЛЯ винагороду в розмірі __________ від суми укладеної з ПОКУПЦЕМ угоди.

У випадку часткового виконання доручення винагорода виплачується пропорційно виконаному.

Право на винагороду ПОВІРЕНИЙ отримує після укладення угоди з ПОКУПЦЕМ.

(Можливий варіант, коли право на винагороду в ПОВІРЕНОГО виникає після отримання ДОВІРИТЕЛЕМ покупної ціни від ПОКУПЦЯ. Відповідно буде вирішуватися питання і про порядок розрахунків з ПОВІРЕНИМ за п.3 Договору).

7. ПОРЯДОК РОЗРАХУНКІВ

ДОВІРИТЕЛЬ платіжним дорученням перераховує ПОВІРЕНОМУ належну винагороду в термін _____________ після виникнення в останнього права на винагороду.

8. ЗВІТ ПОВІРЕНОГО

8.1. ПОВІРЕНИЙ у термін ____________ після виконання доручення зобов’язаний подати ДОВІРИТЕЛЮ письмовий звіт з додатком підтверджувальних документів як фінансового, так і іншого характеру.

Подання звіту не залежить від вимоги ДОВІРИТЕЛЯ та надання йому інформації про хід виконання доручення та про його виконання.

8.2. ДОВІРИТЕЛЬ зобов’язаний негайно прийняти звіт ПОВІРЕНОГО та затвердити його в термін __________ . За наявності заперечень за звітом ДОВІРИТЕЛЬ повинен повідомити про них ПОВІРЕНОГО. У протилежному випадку звіт вважається затвердженим після закінчення вищевказаного терміну.

8.3. У випадку невиконання доручення ПОВІРЕНИЙ подає ДОВІРИТЕЛЮ звіт у термін __________ після припинення дії Даного Договору.

9. ВІДШКОДУВАННЯ ВИТРАТ ПОВІРЕНОГО

9.1. Виконання доручення ПОВІРЕНИМ здійснюється за рахунок ДОВІРИТЕЛЯ незалежно від успіху дії ПОВІРЕНОГО та від розміру виконаного доручення.

9.2. Відшкодування витрат здійснюється ДОВІРИТЕЛЕМ у термін ___________ після затвердження звіту ПОВІРЕНОГО в безготівковому порядку платіжним дорученням.

9.3. Підлягають відшкодуванню наступні витрати ПОВІРЕНОГО: __________________

______________________________________________________________________________.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes