Договір між міською адміністрацією та підприємством на виконання соціального замовлення, Детальна інформація

Договір між міською адміністрацією та підприємством на виконання соціального замовлення
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Документація
Автор:
Розмір: 9.3
Скачувань: 2356
_______________ (___________) грн. для виконання необхідного фінансування за Даним Договором під відсоткову ставку не вище ________ (_____________) відсотків річних.

3.1.4. Забезпечити контроль за своєчасним залученням коштів ВИКОНАВЦЯ на часткову участь у будівництві за Даним Договором.

3.1.5. Забезпечити контроль за вірним освоєнням коштів ВИКОНАВЦЯ на будівництво будинку Муніципальним підприємством "_______________".

3.1.6. Координувати розрахункові та підрядні взаємовідносини між ВИКОНАВЦЕМ, Муніципальним підприємством "___________" та іншими підприємствами та організаціями, що так чи інакше беруть участь у реалізації соціального замовлення за Даним Договором.

3.1.7. По закінченні будівництва та введення об’єкта в експлуатацію надати ВИКОНАВЦЮ ______________________(_____________) кв.м.

4. ОБОВ’ЯЗКИ ВИКОНАВЦЯ

4.1. ВИКОНАВЕЦЬ за Даним Договором зобов’язується:

4.1.1. Після підписання Даного Договору негайно приступити до виконання функцій Генерального замовника з будівництва житлового будинку за п.1 Даного Договору.

4.1.2. Вжити необхідних заходів для укладення до "__" _______ 199__ р. договору підряду на капітальне будівництво з Муніципальним підприємством "___________________".

4.1.3. Вживати необхідних заходів щодо залучення субпідрядників для виконання необхідних будівельних та комунікаційних робіт, а також узгоджувати й координувати всі необхідні технічні умови по будівництву будинку за п.1 Даного Договору.

4.1.4. Надавати в строк МУНІЦИПАЛІТЕТУ інформацію про перебіг виконання спільного проекту по будівництву житлового будинку.

4.1.5. Використовувати грошові кошти цільового пільгового кредиту, отримані за п.3.1 Даного Договору, лише для будівництва житлового будинку за п.1 Даного Договору.

4.1.6. Здійснювати відповідне та своєчасне фінансування будівельно-підрядної діяльності Муніципального підприємства "____________" на умовах договору, укладеного з останнім.

5. ТЕРМІН ДІЇ ДАНОГО ДОГОВОРУ

5.1. Термін дії договору складає _____ з моменту підписання до "__" _______ 199__ р.

5.2. Даний Договір може бути пролонгований (продовжений) СТОРОНАМИ за взаємною згодою на визначений або невизначений термін.

6. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

6.1. СТОРОНИ за даним Договором несуть наступну відповідальність:

МУНІЦИПАЛІТЕТ:

______________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________.

ВИКОНАВЕЦЬ:

______________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________.

6.2. Даний Договір може бути розірвано за заявою однієї із СТОРІН у випадку невиконання другою СТОРОНОЮ своїх зобов’язань. У цьому випадку всі невигідні наслідки розірвання покладаються на винну СТОРОНУ.

6.3. За порушення умов Даного Договору винна СТОРОНА відшкодовує спричинені цим збитки, в тому числі втрачену вигоду, в порядку, передбаченому чинним законодавством.

7. ПОРЯДОК РОЗВ’ЯЗАННЯ СУПЕРЕЧОК

7.1. Усі суперечки між СТОРОНАМИ, з яких не було досягнуто згоди, розв’язуються у відповідності до законодавства України в Арбітражному суді.

7.2. СТОРОНИ визначають, що всі ймовірні претензії за Даним Договором повинні бути розглянуті СТОРОНАМИ протягом _________ днів з моменту отримання претензії.

8. ЗМІНА УМОВ ДАНОГО ДОГОВОРУ

8.1. Умови Даного Договору мають однакову зобов’язувальну силу для СТОРІН і можуть бути змінені за взаємною згодою з обов’язковим складанням письмового документу.

8.2. Жодна із СТОРІН не має права передавати свої права за Даним Договором третій стороні без письмової згоди другої СТОРОНИ.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes