Договір на переробку давальницької сировини, Детальна інформація

Договір на переробку давальницької сировини
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Документація
Автор:
Розмір: 5.7
Скачувань: 2253
4.3. Терміни оплати: аванс (завдаток) ______протягом _________з моменту підписання цього договору в розмірі______;

остаточний розрахунок _________ протягом _________ з моменту підписання акта здачі-приймання готової продукції у розмірі _________.

4.4. Оплата матеріальними цінностями відбувається на підставі акта прийому-передачі. __________

5. Порядок здачі-приймання готової продукції

5.1. Переробка давальницької сировини Виконавцем у готову продукцію має бути здійснена протягом ____________ (вказується термін) з моменту отримання давальницької сировини. Про готовність продукції до приймання Виконавець письмово (факсом) повідомляє Замовника.

5.2. Здача-приймання готової продукції здійснюється сторонами за актом протягом _________ з моменту повідомлення Замовника про готовність продукції до приймання.

<

r

<

t

___________________________________________________

5.4. Доставка готової продукції здійснюється ______________________________________________

(Замовником або Виконавцем)

за рахунок _________ у такому порядку __________________________________________________.

5.5. У термін _________ після підписання акта здачі-приймання Виконавець зобов’язаний надати Замовникові звіт про використання сировини, дані про відходи, придатні до використання і реалізації.

6. Термін дії цього договору

6.1. Цей договір набирає чинності з моменту підписання його сторонами і діє до моменту його остаточного виконання до «___»__________199___р.

6.2. Цей договір може бути пролонгований за угодою сторін.

7. Відповідальність сторін

7.1. Ризик випадкової загибелі або псування сировини Замовника з моменту передачі його за актом приймання-передачі Виконавцеві і до моменту передачі готової продукції за актом приймання-передачі Замовнику несе Виконавець. За втрату сировини Виконавець відшкодовує її вартість Замовнику

в розмірі _______________, а також сплачує штраф у розмірі _______________.

7.2. За несвоєчасну поставку сировини Замовник сплачує Виконавцеві штраф (пеню)

у розмірі ____________________. За домовленістю сторін також можуть бути переглянуті строки виконання договору, про що буде складено додаток до договору.

7.3. У разі несвоєчасного виконання робіт з переробки давальницької сировини або несвоєчасного повідомлення Замовника про готовність продукції до приймання Виконавець сплачує пеню за кожен день прострочення в розмірі _______________.

7.4. У разі несвоєчасного вивезення готової продукції Замовником останній сплачує пеню за кожний день затримки в розмірі _________.

7.5. У разі несвоєчасної оплати Замовником авансу або вартості виконаних робіт останній сплачує Виконавцю пеню в розмірі ___________ за кожен день прострочки.

7.6. За необгрунтоване розірвання договору в односторонньому порядку винна сторона сплачує штраф у розмірі __________.

8. Порядок вирішення спорів

8.1. Усі спори між сторонами, за якими не була досягнута угода, розв’язуються відповідно до законодавства України в арбітражному суді.

8.2. Сторони встановлюють, що всі можливі претензії за цим договором повинні бути розглянуті сторонами протягом _________ днів з моменту отримання претензії.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes