Зразковий договір на створення (передання) науково-технічної продукції, Детальна інформація

Зразковий договір на створення (передання) науково-технічної продукції
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Документація
Автор:
Розмір: 6.3
Скачувань: 1088
_________________________________________________

згідно з домовленістю замовника і виконавця)

2.3. Рахунки виконавця оплачуються замовником в установленому порядку.

3. Порядок здавання і приймання робіт

3.1. Перелік наукової, технічної і іншої документації, що підлягає оформленню і здаванню виконавцем замовникові на окремих етапах виконання і по закінченні договору, порядок проведення приймальних випробувань дослідних зразків (партій) нової техніки, що виготовляються згідно з договором, визначено _______________________________________

(назва документа)

від _________________ № ________, що є частиною договору.

(число, місяць, рік)

3.2. Передання оформленої в установленому порядку документації по окремих етапах договору здійснюється супроводжу вальними документами виконавця.

r

\x00AA

oe

\x2431\x6000\xBB84\x6100\x0324

\x1100\xBB84\x1200\x6864\x0101\x3100$\x8460»

\x1100\xBB84\x1200\x6864\x0101\x3100$\x8460»

\x2431\x6000\xBB84\x6100\x0324\x1900 При завершенні робіт виконавець надає замовникові акт здавання-прийняття науково-технічної продукції з додатком до нього:

комплекту наукової, технічної і іншої документації, передбаченої технічним завданням і умовами договору;

ПРОТОКОЛУ комісії з прийняття дослідних (партій) нової техніки, виготовлених за договором*;

копії протоколу науково-технічної ради виконавця з висновком про відповідність виконаної роботи технічному завданню (або іншому документові) на її проведення _________________________________________________________________________________

(назва, число, місяць і рік затвердження)

3.4.* Замовник зобов'язаний у термін до _______________

(число, місяць, рік)

затвердити і повідомити виконавцеві склад комісії з проведення приймальних випробувань дослідних зразків, виготовлених згідно з планом робіт за договором.

3.5.* Виконавець зобов'язаний у термін __________________ повідомити замовника про

(число, місяць, рік)

готовність виготовлених зразків до проведення приймальних випробувань (розглядові результатів закінченої науково-дослідної роботи науково-технічною радою).

3.6. Замовник протягом ________ днів з дня отримання акту здавання-прийняття робіт і звітних документів, зазначених у п.З.З цього договору, зобов'язаний надіслати виконавцеві підписаний акт здавання-прийняття науково-технічної продукції або мотивовану відмову від прийняття робіт.

3.7. У випадку мотивованої відмови замовника сторонами складається двосторонній акт з переліком необхідних доробок, термінів їх виконання.

3.8. У випадку дотермінового виконання робіт замовник вправі дотерміново прийняти і оплатити роботи за договірною ціною.

3.9. При скороченні термінів виконання робіт, поліпшенні техніко-економічних параметрів розробки, підвищенні експортних можливостей замовника від впровадження роботи, за проведення виконавцем варіантних досліджень, експериментів і робіт по дизайну з метою задоволення спеціальних вимог установлюється доплата до договірної ціни розміром _____________________________________________

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes