Договір на створення видавничої продукції, Детальна інформація

Договір на створення видавничої продукції
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Документація
Автор:
Розмір: 5.5
Скачувань: 1101
-

,

4

F

Z

f

l

3/4

A

A

E

e

e

o

n

l

A

A

e

\xFF00\x4873Т\x1611\x5E68\x3916\x3B00\x8108\x486DТ\x4873Т\x160E\x5E68\x3916\x6D00\x2248\x7304\x2248\x3D04язується виготовити продукцію у термін ____ діб з моменту підписання даного Договору. У разі затримки виготовлення продукції Виконавець сплачує Замовникові штраф у розмірі _____% від ціни продукції, зазначеної у п.2.1 даного Договору за кожний день затримки.

2.5. Виконавець зобов’язується виготовити продукцію з належною якістю, яка обумовлюється стандартами на видавничі оригінал-макети.

2.6. Продукція передається Замовнику у вигляді_____________________________

______________________________________________________________________________.

2.7. У випадку відмови Замовником прийняти продукцію, яка виготовлена згідно з умовами даного Договору, Замовник сплачує Виконавцеві суму фактичних витрат з виготовлення вищевказаної продукції, а також штраф у розмірі _______% від ціни продукції за даним Договором.

3. Форс-мажор

3.1. Сторони звільняються від своїх обов’язків за даним Договором у випадку стихійних лих, військових дій або рішень влади, які призвели до втрати виробничого обладнання чи персоналу, або в інший спосіб зробили неможливим виконання зобов’язань Сторонами.

3.2. В усіх інших випадках Сторони переглядають умови даного Договору за взаємною домовленістю.

4. Термін дії Угоди та її припинення

4.1. Договір вступає в дію з моменту його підписання та діє до виконання замовлення та повного розрахунку Сторін. Замовлення вважається виконаним, а Договір таким, що припинив свою дію, після підписання Сторонами Акту приймання-здачі продукції, який стає невід’ємною частиною цього Договору. Після підписання Акту Сторони не мають претензій одна до одної.

4.2. Сторони, за взаємною домовленістю, можуть припинити дію даного Договору раніше терміну, що обумовлений п.4.1 даного Договору, або продовжити дію цього Договору на будь-який строк, про що укладається Протокол.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes