Договір підряду, Детальна інформація

Договір підряду
Тип документу: Реферат
Сторінок: 5
Предмет: Документація
Автор:
Розмір: 8.5
Скачувань: 1589
12.1. Даний Договір набирає чинності з моменту підписання його сторонами та діє до моменту його остаточного виконання, але в будь-якому випадку до "___" _______ 199 __ р.

12.2. Даний Договір може бути пролонгований за згодою сторін.

13. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

13.1. За порушення умов Даного Договору винна сторона відшкодовує спричинені цим збитки, у тому числі втрачену вигоду, у порядку, передбаченому чинним законодавством.

13.2. ПІДРЯДЧИК за Даним Договором несе наступну відповідальність: ____________ ______________________________________________________________________________.

13.3. ЗАМОВНИК за Даним Договором несе наступну відповідальність: ____________ ______________________________________________________________________________.

13.4. За односторонню необгрунтовану відмову від виконання своїх обов’язків протягом дії Даного Договору винна сторона сплачує штраф у розмірі _____________________.

13.5. За порушення інших умов Даного Договору винна сторона несе наступну відповідальність: ___________________________________________________________________.

14. ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗОБОВ’ЯЗАНЬ ЗА ДАНИМ ДОГОВОРОМ

______________________________________________________________________________.

(можуть передбачатися умови про заставу, страхування або поручництво з боку як ЗАМОВНИКА, так і ПІДРЯДЧИКА)

15. ПОРЯДОК РОЗВ’ЯЗАННЯ СУПЕРЕЧОК

15.1. Усі суперечки між сторонами, з яких не було досягнуто згоди, розв’язуються у відповідності до законодавства України в Арбітражному суді (третейському суді із зазначенням конкретного третейського суду або зазначити порядок формування цього третейського суду).

15.2. Сторони визначають, що всі ймовірні претензії за Даним Договором повинні бути розглянуті сторонами протягом __________ днів з моменту отримання претензії.

16. ЗМІНА УМОВ ДАНОГО ДОГОВОРУ

16.1. Умови Даного Договору мають однакову зобов’язувальну силу для сторін і можуть бути змінені за взаємною згодою з обов’язковим складанням письмового документу.

16.2. Жодна із сторін не має права передавати свої права за Даним Договором третій стороні без письмової згоди другої сторони.

17. УМОВИ УЗГОДЖЕННЯ ЗВ’ЯЗКУ МІЖ СТОРОНАМИ

Повноважними представниками сторін за Даним Договором є:

ПІДРЯДЧИК: _______________________________________ телефон ______________.

ЗАМОВНИК: _______________________________________ телефон ______________.

12. ОСОБЛИВІ УМОВИ ДАНОГО ДОГОВОРУ

______________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________.

19. ІНШІ УМОВИ

19.1. Даний Договір укладено у двох оригінальних примірниках, по одному для кожної із сторін.

19.2. У випадках, не передбачених Даним Договором, сторони керуються чинним цивільним законодавством.

19.3. Після підписання Даного Договору всі попередні переговори за ним, листування, попередні угоди та протоколи про наміри з питань, що так чи інакше стосуються Даного Договору, втрачають юридичну силу.

19.4. Усі виправлення за текстом Даного Договору мають юридичну силу лише при взаємному їх посвідченні представниками сторін у кожному окремому випадку.

19.5. Сторони зобов’язуються при виконанні Даного Договору не зводити співробітництво лише до дотримання вимог, що містяться в Даному Договорі, підтримувати ділові контакти та вживати всіх необхідних заходів для забезпечення ефективності та розвитку їх комерційних зв’язків.

20. ДОДАТКИ ДО ДАНОГО ДОГОВОРУ

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes