Довідка про послуги, Детальна інформація

Довідка про послуги
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Документація
Автор:
Розмір: 5.1
Скачувань: 1536
(готівковий, безготівковий, змішаний)

4.4. Форма розрахунків: ____________________________________________________.

(платіжне доручення‚ чек, вимога-доручення‚ акредитив)

5. ПРАВА ТА ОБОВ’ЯЗКИ ПОРУЧНИКА



\x017D

O

ue

t



p

\x017D

O

ue

ЖУВАЧА ГАРАНТІЇ інформацію та документи щодо виконання договору, за яким видається дана гарантія.

5.2. ПОРУЧНИК зобов’язаний у строк ________ днів з моменту укладення Даного Договору видати ОДЕРЖУВАЧУ ГАРАНТІЇ гарантійного листа із зазначенням розміру та умов гарантії.

5.3. ПОРУЧНИК зобов’язується відшкодувати КРЕДИТОРУ відповідно до Даного Договору його збитки при невиконанні ОДЕРЖУВАЧЕМ ГАРАНТІЇ зобов’язання з причини браку в останнього власних коштів.

6. ОБОВ’ЯЗКИ ОДЕРЖУВАЧА ГАРАНТІЇ

6.1. ОДЕРЖУВАЧ ГАРАНТІЇ зобов’язаний своєчасно сплатити ПОРУЧНИКУ винагороду в порядку, передбаченому чинним законодавством.

6.2. Після виконання зобов’язання, що забезпечується згідно з Даним Договором, ОДЕРЖУВАЧ ГАРАНТІЇ протягом семи днів письмово повідомляє про це ПОРУЧНИКУ.

6.3. У випадку неможливості виконати зобов’язання з причини браку власних коштів, ОДЕРЖУВАЧ ГАРАНТІЇ протягом семи днів повідомляє про це ПОРУЧНИКА та передає останньому всі документи, що стосуються виконання зобов’язання за Даним Договором.

6.4. ОДЕРЖУВАЧ ГАРАНТІЇ зобов’язаний за вимогою ПОРУЧНИКА надавати останньому всю необхідну інформацію та документи щодо виконання договору, за яким видається дана гарантія.

6.5. ОДЕРЖУВАЧ ГАРАНТІЇ не має права змінювати умови договору, передбачені у п.1 Даного Договору, без згоди на те ПОРУЧНИКА. У протилежному випадку ПОРУЧНИК не відповідає перед КРЕДИТОРОМ за виконання ОДЕРЖУВАЧЕМ ГАРАНТІЇ своїх зобов’язань у частині та з моменту внесення змін.

6.6. У випадку виконання ПОРУЧНИКОМ за ОДЕРЖУВАЧА ГАРАНТІЇ зобов’язань перед КРЕДИТОРОМ‚ сума‚ сплачена ПОРУЧНИКОМ‚ підлягає сплаті з боку ОДЕРЖУВАЧА ГАРАНТІЇ з урахуванням сплати збитків‚ що їх зазнав при цьому ПОРУЧНИК.

7. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ОДЕРЖУВАЧА ГАРАНТІЇ

7.1. При невиконанні зобов’язання, передбаченого п.6.1 Даного Договору, ОДЕРЖУВАЧ ГАРАНТІЇ сплачує ПОРУЧНИКУ штраф у розмірі ________________, що не звільняє його від обов’язку виконати зобов’язання.

7.2. При невиконанні зобов’язань‚ передбачених п.п.6.3 та 6.4 Даного Договору, ОДЕРЖУВАЧ ГАРАНТІЇ сплачує ПОРУЧНИКУ штраф у розмірі ___________________, що не звільняє його від обов’язку виконати зобов’язання.

8. ТЕРМІН ДІЇ ДОГОВОРУ

8.1. Даний Договір набирає чинності з ________________________________________ та припиняє дію _______________________________________________________________.

9. ІНШІ УМОВИ

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes