Довідка про відповідність статусу, Детальна інформація

Довідка про відповідність статусу
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Документація
Автор:
Розмір: 4.8
Скачувань: 1592
a

J

\x017D

.

P

a

,

J

втраті майна внаслідок страхової події:

– негайно (не пізніше 3 діб, рахуючи з дня, коли він дізнався або мав дізнатися про вказані обставини) повідомити про це СТРАХУВАЧА;

– вжити всіх можливих заходів для попередження і зменшення збитків, врятування майна;

– повідомляти компетентні органи (міліцію, держпожежнагляд, аварійні служби тощо) про страхові події, на випадок настання яких проводиться страхування за Даним Договором;

– зберігати майно, що постраждало, якщо це не суперечить безпеці, до огляду його представником СТРАХУВАЧА в тому вигляді, у якому воно опинилося після страхової події.

3. При невиконанні зобов’язань, зазначених у підпунктах "а"–"в" пункту 2 Даного Договору, СТРАХУВАЧ має право достроково розірвати договір або призупинити його дію, а якщо невиконання зобов’язань виявиться після настання страхової події і це вплине на виникнення збитків або збільшення їх розміру – відмовити СТРАХУВАЛЬНИКОВІ у виплаті страхового відшкодування.

4. При невиконанні зобов’язань, зазначених у підпункті "г" пункту 2 Даного Договору, СТРАХУВАЧ має право відмовити у виплаті страхового відшкодування, якщо стане неможливим встановлення факту, причин або інших обставин настання страхової події, розміру збитків.

5. СТРАХУВАЧ зобов’язується виплатити СТРАХУВАЛЬНИКОВІ страхове відшкодування у відповідності до умов Даного Договору.

6. Строк дії Даного Договору: від _____________________ до ____________________.

Юридичні адреси, банківські реквізити і підписи сторін

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes