Зразковий договір оренди, Детальна інформація

Зразковий договір оренди
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Документація
Автор:
Розмір: 7.5
Скачувань: 1144
6. Після виплати Орендарем через орендну плату вартості основних фондів, переданих йому Орендодавцем згідно з цим договором, основні фонди (в міру виплати вартості окремих з них) переходять у власність Орендаря.

Орендар має право у будь-який час викупити орендоване майно.

Викуп майна до закінчення договору не звільняє Орендаря від виконання договірних зобов'язань (за винятком орендної плати).

7. Відповідальність сторін

7.1. Орендар за неналежне виконання обов'язків за цим договором несе таку відповідальність:

7.1.1. За порушення п.3.3 Орендар перераховує Орендодавцеві усю суму коштів, уторгованих від реалізації основних фондів і сплачує штраф у розмірі 5 відсотків від цієї суми, або перераховує Орендодавцеві вартість списаних без згоди Орендодавця основних фондів, установлену на момент передання

Них фондів в оренду Орендареві.

7.1.2. За порушення термінів перерахування коштів, установлених в п.3,4, Орендар сплачує штраф у розмірі _____ крб. за кожен день затримки.

7.1.3. За порушення п.3.5 до Орендатора вживаються санкції. Перелік санкцій визначається спільною угодою Орендодавця і Орендаря за погодженням з профспілковою організацією на термін до трьох років.

7.1.4. За порушення термінів надання планів і звітності Орендар сплачує Орендодавцеві штраф у розмірі ______ крб. за кожен день прострочки окремого документа.

7.1.5. Відповідальність за порушення інших зобов'язань визначається в установленому законом порядку.

7.2. Орендодавець за неналежне виконання обов'язків за цим договором несе таку відповідальність:

7.2.1. За порушення п.2.1-2.4 Орендар знижує розміри відрахувань, виконуваних ним на утримання апарату управління Орендодавця, на суми неодержаних Орендарем як наслідок цих порушень прибутків або втрат Орендаря.

7.2.2. За порушення п.2.5 Орендодавець сплачує штраф у розмірі 1 відсотка від суми коштів, що підлягають виділенню Орендареві у відповідному календарному році і не виділених йому Орендодавцем.

7.2.3. За порушення п.2.7 Орендодавець сплачує Орендареві штраф у розмірі ________ крб. за порушення кожного пункту зобов'язань.

7.3. Сторони звільняються від сплати санкцій, якщо порушення ними своїх зобов'язань викликані незалежними від них обставинами.

7.4. Штрафи і санкції сплачуються протягом 20 днів після подання потерпілою стороною відповідного акту.

8. При зміні централізовано установлюваних цін, тарифів, податків і інших, незалежних від Орендаря умов, що визначають рівень його прибутковості від здійснення діяльності за цим договором, фінансові взаємовідносини між Орендарем і Орендодавцем мають бути переглянуті так, щоб за інших однакових умов не сталось зниження фондів оплати праці і фондів розвитку Орендаря, формованих з доходів від здійснення діяльності, що є предметом цього договору.

9. Суперечки з цього договору розв'язуються в установленому порядку.

10. При закінченні і достроковому розірванні договору Орендодавцеві належить повернути майно, передане ним Орендареві згідно з цим договором і що не перейшло у власність Орендаря. Майно має бути повернено у неушкодженому стані.

При цьому Орендар повертає Орендодавцеві оборотні кошти, передані йому Орендодавцем згідно з цим договором, у повному обсязі.

11. Договір може бути розірвано або змінено: за взаємною згодою сторін;

за рішенням однієї з сторін при грубих неодноразових порушеннях іншою стороною своїх обов'язків;

з ініціативи Орендаря при істотній зміні умов, що впливають на результати його діяльності.

12. Додаткові умови ______________________________________________________ ________________________________________________________________________

ІЗ. Договір укладено на _________ років.

14. Договір вступає у силу з ''__'' ________ 19__ р.

15. Договір складено у двох примірниках, один з яких зберігається у Орендодавця, інший - у Орендаря.

ЮРИДИЧНІ АДРЕСИ СТОРІН:

Орендодавець: __________________________________________________________ Орендар: _______________________________________________________________

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes