Кредитна угода, Детальна інформація

Кредитна угода
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Документація
Автор:
Розмір: 6.3
Скачувань: 1228










2. ДПА (ДПІ) зобов’язується

2.1. Припинити стягнення відстрочених (розстрочених) сум з дня, наступного за днем підписання кредитної угоди.

2.2. Зробити відповідні записи в картках особових рахунків Платника, що ведуться в органах державної податкової служби.

2.3. У випадках дострокового погашення відстрочених (розстрочених) сум провести перерахунок суми плати за фактичний термін користування відстрочкою (розстрочкою).

3. Платник зобов’язується

3.1. Забезпечити сплату відстроченої (розстроченої) суми податку, іншого платежу та нарахованих відсотків за користування відстрочкою (розстрочкою) згідно з умовами, визначеними пунктом 1 цього договору.

4. ДПА (ДПІ) має право

0

oe

T

”yU!

”yU!

@

”yU!

@

”yU!

@

(розстрочки) податків, інших платежів (орган державної податкової служби, який прийняв це рішення).

4.2. Відстрочені (розстрочені) суми, що залишилися несплаченими на день скасування рішення, стягувати у безспірному порядку згідно з чинним законодавством разом із сумою несплаченої плати за користування відстрочкою (розстрочкою) за період до дня скасування рішення включно.

4.3. З дня, наступного за днем скасування рішення, на відстрочені (розстрочені) суми, що залишилися несплаченими, нараховувати пеню у розмірах, передбачених чинним законодавством для окремих видів платежів.

5. Платник має право

5.1. Порушувати перед ДПА (ДПІ) питання про перенесення строків платежу в разі виникнення тимчасових фінансових або інших ускладнень із незалежних від нього причин.

5.2. Достроково сплатити відстрочені (розстрочені) суми податків, інших платежів та сплачувати відсотки за користування податковим кредитом.

5.3. Достроково розірвати договір, повністю сплативши відстрочені (розстрочені) суми податків, інших платежів, включаючи суми відсотків за користування податковим кредитом, повідомивши про це ДПА (ДПІ) не пізніше ніж за 7 днів.

6. Додаткові умови

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes