Договір про обслуговування комерційним банком довірчого товариства, Детальна інформація

Договір про обслуговування комерційним банком довірчого товариства
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Документація
Автор:
Розмір: 6.9
Скачувань: 1192
3.3. Передати Банку копію дозволу (ліцензії) Фонду державного майна України на право здійснення представницької діяльності з приватизаційними паперами.

3.4. Надати Банку належним чином засвідчені копії установчих документів Товариства (статуту, установчого договору, реєстраційного свідоцтва), а також повідомляти Банк про всі зміни та доповнення, які вносяться в установчі документи Товариства і до складу довірених осіб, у 5-денний строк з моменту внесення їх у державний реєстр, якщо ці зміни потребують перереєстрації Товариства, а в інших випадках – з моменту їх прийняття.

3.5. Відшкодовувати видатки Банку, пов’язані з виконанням його функцій у залежності від ______________________________________________________________________

(кількості або суми здійснених операцій,

______________________________________________________________________________

строку схову майна, інших показників)

у розмірі__________________________________________ (грн., відсотків). Перерахування

(літерами)

коштів Банку здійснюється до "_______" числа кожного місяця шляхом оплати платіжних документів, які подаються Банком.

3.6. Надати Банку, згідно з діючим законодавством України, картки зразків підписів довірених або вповноважених осіб, які мають право давати розпорядження від імені Товариства на здійснення операцій з його майном та майном довірителів.

3.7. Інші обов’язки Товариства_______________________________________________.

4. Права Банку

2

\x00B8

¬

2

\x00BA

®

статутний фонд Товариства.

4.2. Не виконувати доручені операції, якщо документи, одержані від Товариства, не відповідають вимогам чинного законодавства України.

4.3. Вносити пропозиції Товариства з питань його діяльності та брати участь у їх розгляді.

4.4. За письмовим розпорядженням Товариства здійснювати операції з викоростанням вільних_______________________________________________________________________.

(грошових коштів та цінних паперів)

Товариства та його довірителів на період дії цього Договору на таких умовах: _______ ______________________________________________________________________________.

4.5. Вимагати компенсації витрат, пов’язаних з виконанням Договору.

4.6. Інші права Банку: ______________________________________________________.

5. Обов’язки Банку

5.1. Відкривати для здійснення банківських операцій такі банківські рахунки: _____ ______________________________________________________________________________.

(назви рахунків)

5.2. Здійснювати банківські операції відповідно до діючого законодавства України, на підставі письмових розпоряджень Товариства, погоджених з усіма довіреними особами, якщо інше не перебачене установчим договором Товариства.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes