Автоматизація бухгалтерії на підприємстві, Детальна інформація

Автоматизація бухгалтерії на підприємстві
Тип документу: Реферат
Сторінок: 4
Предмет: Комп`ютерні науки
Автор: фелікс
Розмір: 24.3
Скачувань: 2438


Інші програми за напрямами: Trade Stock - Торговий склад ($110), "Trade Manager. Магазин" ($200), "Trade Manager. Торгові операції" ($220), "Trade Manager. Виробництво" ($230), Trade Pharm - фармація ($220), Trade Label - друк цінників для товару ($37).

"Глобал Аудит" (Харків), дилерської мережі на даний момент немає

HYPERLINK "http://www.audit.kharkov.com" http://www.audit.kharkov.com Quasi + Бухгалтерія, 500, комплексна система автоматизації підприємства(введення бухгалтерського обліку та аудит, аналіз економічної ефективності). Побудована на базі технології Client/Server. Для збереження і обробки даних як SQL-сервер застосовуються InterBase SQL Server v. 5.1.1, версії для Windows 95/98 і для WindowsNT. Загальноприйнятої системи знижок немає, у кожному випадку вирішуються індивідуально. Оновлення, об-слуговування - безкоштовно.

"Баланс-Клуб" (Дніпропетровськ), представник у Києві, дилерська мережа розвивається

HYPERLINK "http://www.balance.dp.ua" http://www.balance.dp.ua SoNet "Бухгалтерський облік", 665, SoNet типова конфігурація Бюджет, управління, фінанси, 474, зберігання інформації в одній базі даних. Автоматизація роботи великого колективу бухгалтерів, менеджерів, економістів, фінансових аналітиків, бухгалтерський облік за вітчизняними та міжнародними стандартами, бюджетування, прогнозування, економічний аналіз за статтями затрат, руху коштів, розрахунку прибутку, рентабельності тощо. Дозволяє автоматизувати такі сфери обліку на підприємстві: гуртова та роздрібна торгівля, склад, виробництво, калькуляція собівартості, будівництво.Дозволяє отримувати інформацію про будь-який елемент аналітичного обліку у реальному режимі часу, формування звітів у довільній формі за різноманітними об'єктами обліку і з різним рівнем деталізації, усі документи (первинні і звітні) формуються і зберігаються у форматі Microsoft Exel. Вирішується індивідуально.Супроводження програми на місяць (4 виїзди спеціаліста) - $94.

ТзОВ "Імпакт" (Донецьк), представники у Києві, Дніпропетровську, Кіровограді, Миколаєві, Павлограді. Дилерська мережа розвивається, у тому числі для ОЕМ-поставок

HYPERLINK "http://www.impact.dn.ua" http://www.impact.dn.ua "Акцент-бухгалтерія для Windows 95" (Normal) на 1-3 р.м., 300. Постачається у декількох варіантах: Life, Normal, Professional (NT, NT SQL, NT SQL with API), відповідно для "малої" бухгалтерії, "середньої" і для підприємств, щомають в штаті програміста (Professional), для великих підприємств з можливістю роботи у мережі. Програма має засоби розділення доступу, багатовалютний об-лік, три рівні розширюваності системи (для застосування програмістами, небухгалтерами). Прогресивна знижка для корпоратив-них замовників: 4-10 р.м. - + $25 за кожне додаткове р.м., понад 10 р.м. - + $10 за кожне додаткове р.м. За-реєстрованим користувачам поста-чання оновлених версій програми на їхню вимогу - безкоштовно + оплата вартості доставки і носіїв. Доставка через Інтернет безкоштовно.

Global Management Systems (Дніпропетровськ), дилери в Дніпропетровську, Києві та Харкові

HYPERLINK "http://www.gmsc.dp.ua" http://www.gmsc.dp.ua Office Tools, 400, Пакет призначений для автоматизації обліку й аналізу діяльності підприємства та рекомендується малим і середнім (у тому числі корпоративним) підприємствам. Пакет складається з декількох програм, кожна з яких може працювати незалежно, але використовує спільні дані. Пакет включає такі основні додатки: склад (складський облік), гроші (облік фінансових потоків, готівкових грошей, виплата грошей працівникам), торгівля (облік супермаркету, робота з касовими апаратами, сканерами штрихкодів тощо), бухгалтерія (бухгалтерський облік для торговельних підприємств), аналізатор (прості і багатовимірні звіти з використанням функцій прогнозування і статистики, графіки, діаграми). При купівлі пакета знижка 5% на все ПЗ, що купується у майбутньому. Прогресивна знижка на кількість придбаних ліцензій: 10, 15, 25 - відповідно 10%, 15%, 25% знижки. Оновлення та зміни програми - без-коштовно дискетами, E-mail, Інтернет. При оновленні версії знижка 75% від продажної вартості програми.



Примітки:

* Орієнтовна ціна одного робочого місця (ціни на однакові версії програм та їх аналогічні конфігурації можуть варіюватися у розробника та дилерів).

** У даному разі для кожного з наведених програмних продуктів вказано тільки деякі його особливості та характеристики, котрі, на думку автора, можуть дати загальне уявлення про ПЗ, що розглядається, і тому жодним чином не мають розглядатися категорично і розцінюватися як абсолютні або взаємовиключні характеристики (тобто характерні тільки для якоїсь конкретної системи).

*** Тут під поняттям "зареєстровані користувачі" розуміють клієнтів, котрі вже мають хоча б одну ліцензійну версію ПЗ, придбану у конкретного розробника або його дилера.

**** Вказано інформаційні джерела в українській частині Інтернету (адресу російських розробників не вказано - наведені адреси Веб-сторінок їх дилерів в Україні).

Для розробки реферату були використані ресурси Інтернет.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes