Походження всесвіту, Детальна інформація

Походження всесвіту
Тип документу: Реферат
Сторінок: 6
Предмет: Фізика, Астрономія
Автор: Олексій
Розмір: 15.2
Скачувань: 1801
 

mp-mn=13,4x10 г/моль

 

а також критичність значень щільності у всесвіті:

 

q=10 г/см

 

якщо q>10 ,то всесвіт пульсуюча

 

якщо q<10 ,то у всесвіті буде відсутній тяжіння

 

Тепер розглянемо Збіг Больших Чисел(фундаментальних констант).

 

rуселеної/re =10

 

(/re =10

 

qe /qуселеної =10

 

(- вік утворення всесвіт

 

Вік утворення всесвіт був запрограмований у момент Великого Вибуху і визначається як 15-20 млрд. років .

 

Як ми бачимо з усього вище викладеного сам факт зв'язку фундаментальних констант незаперечний. Вони цілком взаємозалежні і їхня найменша зміна приведе до повного хаосу. Те, що такий явний збіг і навіть можна сказати закономірність існує, дає цієї безумовно цікавої теорії шанси на життя. Хоча наука і не визнає її, але в зв'язку з тією невизначеністю і протиріччям, що існує в самій науці, я б не став списувати з рахунків цю теорію, а прийняв би її як один з варіантів.

 

Походження життя.

 

Наука ніколи не говорить усю правду про світ. Ми в основному самі домысливаем, тому що прийняли основні постулати . Ми домысливаем із прийнятих нами трьох позицій, щоб із правди одержати ПРАВДУ.

Християні вважають що життя створило Бог.

І зробив Бог до сьомого дня справи Свої, котрі Він робив, і почив у день седьмый від усіх справ Своїх, котрі робив. І благословив Бог сьомий день, і освятив його, тому що в оный почив від усіх справ Своїх, котрі Бог діяв і творив. От походження неба і землі, при створенні їх, у той час, коли Господь Бог створив землю і небо, і всякий польовий чагарник, якого ще не було на землі, і всяку польову траву, що ще не росла, тому що Господь Бог не посилав дощу на землю, і не було людини для оброблення землі, 6 але пара піднімалася з землі і зрошував усі обличчі землі. І створив Господь Бог людини з пороху земного, і вдунув в особі його подих життя, і став людину душею живою. І насадив Господь Бог рай в Едеме на сході, і помістив там людини, якого створив. І произрастил Господь Бог із землі всяке дерево, приємне на вид і гарне для їжі, і дерево життя посередині раю, і дерево пізнання добра і зла. З Едема виходила ріка для зрошення раю; і потім розділялася на чотири ріки. Ім'я однієї Фисон: вона обтікає всю землю Хавила, ту, де золото; і золото тієї землі гарне; там бдолах і камінь онікс. Ім'я другої ріки Гихон [Геон]: вона обтікає всю землю Куш. Ім'я третьої ріки Хиддекель [Тигр]: вона протікає перед Ассириею. Четверта ріка Євфрат. І взяв Господь Бог людини, [якого створив,] і оселив його в саду Едемском, щоб обробляти його і зберігати його. І заповів Господь Бог людині, говорячи: від усякого дерева в саду ти будеш їсти, а від дерева пізнання добра і зла не їли від нього, тому що в день, у який ти укусиш від нього, смертю вмреш. І сказав Господь Бог: не добре бути чоловік одному; створимо йому помічника, відповідного йому. Господь Бог утворив із землі усіх тваринних польових і всіх птахів небесних, і привів [їх] до людини, щоб бачити, як він назве їх, і щоб, як нарече людина всяку душу живу, так і було ім'я їй. І нарік людину імена всім скотам і птахам небесним і всім звірам польовим; але для людини не знайшлося помічника, подібного йому. І навів Господь Бог на людину міцний сон; і, коли він заснув, взяв одне з ребр його, і закрив те місце плотию. І створив Господь Бог з ребра, узятого в людини, дружину, і привів її до людини. І сказав людину: от, це кіста від кіст моїх і плоть від плоті моєї; вона буде називатися женою, тому що узята від чоловіка [свого]. Тому залишить людина батька свого і мати свою і приліпиться до дружини своєї; і будуть [дві] одна плоті. І були обоє наги, Адам і дружина його, і не викладалися.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes