Міжнародні стосунки Україна - Канада, Детальна інформація

Міжнародні стосунки Україна - Канада
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Міжнародні відносини
Автор: Олексій
Розмір: 8
Скачувань: 2130
допомога у розробці управлінської структури з питань зміни клімату в Україні;

сприяння створенню ефективної організаційної інфраструктури для підтримки розвитку ініціатив із реалізації запровадження “гнучкого механізму спільного впровадження відповідно до Кіотського протоколу;

сприяння реалізації канадсько-українських проектів спільного впровадження, спрямованих на зменшення викидів парникових газів;

розвиток довготривалих контактів між установами приватного та державного секторів економіки Канади та України, які працюють у сферах охорони довкілля та енергетики та координація діяльності з іншими країнами, а також міжнародними агенціями, які беруть участь у діяльності, пов’язаній з екологією та зміною клімату.

Діяльність за Програмою спрямовує Спільний Українсько – Канадський Комітет Управління Програмою (КУП). КУП діє за підтримки Українського Підкомітету Управління Програмою та Канадського Технічного Дорадчого Комітету. Українська сторона відіграє суттєву роль в управлінні Програмою завдяки участі у діяльності Українського підкомітету. Проекти в рамках Програми виконуються українськими установами, організаціями та спеціалістами.

Культурні зв’язки.

На території Канади проживає не одна тисяча колишніх українців, або вихідців з України. Українська діаспора в Канаді досить суттєва і сильно дбає про своє духовне та історичне коріння. Тому між Україною та Канадою досить звичним є явище проведення різноманітних виставок, зустрічей та концертів наших громадян в Канаді.

Канадська діаспора досить тісно і плідно допомагає Україні у виданні патріотичних книг, періодики тощо. Канадська діаспора видає україномовні журнали та газети, підтримує українські благодійні фонди тощо.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes