Туризм в Німеччині, Детальна інформація

Туризм в Німеччині
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Міжнародні відносини
Автор: Олексій
Розмір: 24.8
Скачувань: 2224
Як правило, обробка документів триває 5 робочих днів з часу їх подання. Проте, посольство не може дати гарантії, оскільки можлива затримка з технічних причин. Прохання подавати документи на візу, по можливості, завчасно і придбати квитки лише по отриманні візи.

Для отримання службової візи до Федеративної Республіки Німеччина потрібно подати такі документи:

1. Запрошення в оригіналі із засвідченим підписом на фірмовому бланку з датою, прізвищами запрошених осіб та метою подорожі. Додатково мусить бути заявлено, що усі витрати, пов'язані з перебуванням запрошених у Федеративній Республіці Німеччина, буде покрито. Перевага надається заяві-зобов'язанню відповідно до Закону Про іноземців.

2. Копія паспорту.

3. Копія витягу з торговельного реєстру запрошуючої фірми або ж дозволу на певний тип діяльності.

4. 2 нові фотокартки, як на паспорт.

5. Внутрішній паспорт.

6. 2 анкети, заповнені за межами посольства. Анкети можна отримати щодня у візовому відділі посольства. Прохання дані до пунктів 1-4 вписувати латитнскьими літерами, так, як це записано у паспорті.

Здати анкети для службової візи можна щодня з 9 до 13 год.

Якщо документи пред'явлені у повному обсязі, обробка їх триває щонайбільше 4 дні.

Не дивлячись на німецьку пунктуальні, туризм в Німеччині сприяє розвитку нелегальної і легальної еміграції в країні. Тому значна частина туристичних поїздок зі Східної Європи закінчується нелегальною еміграцією і нелегальним працевлаштуванням в межах Німеччини.

В цілому туристична галузь Німеччини приносить біля 20% валового національного доходу країни (для прикладу – Іспанія – понад 55%). Однак, щодо рівня і якості обслуговування Німеччина посідає одне з провідних місць країн Європи.

Що слід взяти України для набуття власного досвіду – так це розвиток сімейних послуг у туристичній галузі та якості наданих туристичних послуг.



The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes