Повітряні змії, Детальна інформація

Повітряні змії
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Інше
Автор: Олексій
Розмір: 14.5
Скачувань: 1699
3. Сполучні деталі. Дозволяють робити зміїв розбірними. Вони повинні бути міцними. Якщо змій розбірний, можлива безліч рішень у залежності від використовуваного матеріалу і розміру змія.

4. Вуздечка (прив'язка) - місце кріплення повітряного змія. Існує багато різних типів вуздечок:

Вуздечка з одним місцем кріплення. Найпростіша, не вимагає ніякого регулювання, у цьому випадку кут нахилу змія до вітру установлює хвіст.

Вуздечка з двома місцями кріплення. У цьому випадку необхідно спеціальне регулююче кільце, щоб було можливо змінювати кут атаки.

Вуздечка з трьома місцями кріплення. Вимагає установки спеціальні кільця і регулюючої деталі.

Вуздечка з чотирма місцями кріплення. Як і в попередніх випадках, кут атаки буде змінюватися за допомогою спеціальної стяжки, що з'єднує дві допоміжні вуздечки.

Дуже часто можна зустріти моделі зміїв з колом - цільною деталлю з того ж матеріалу, що і полотнина, що заміняє вуздечку з двома місцями кріпленнями. У цьому випадку кут атаки залишається фіксованим і його вже не можна змінювати. У цьому випадку, щоб змінити кут атаки, до змія прикріплюються хвости.

5. Нитка (леер). Леер повинний відповідати розміру змія. Він повинний бути міцним і легенею. Бажано, щоб леер легко відчіплювався і причіплявся до повітряного змія. Для цього звичайно використовують маленький карабін. У такий же спосіб можна прикріплювати хвости. Вертлюг запобіжить скручуванню леера.

6. Хвіст. Є не тільки прикрасою повітряного змія, але і найчастіше його стабілізатором, усуваючи недоліки польоту. Він може бути виконаний у виді декількох тонких стрічок, одному широкої чи у виді тонкої стрічки з зав'язаними на ній бантиками.

7. Котушка для намотування нитки. Не зневажайте цим аксесуаром. Якщо запускати змія забавно і весело, то трохи по-іншому обстоїть справа з його поверненням. Заплутаний леер швидко псує задоволення від польоту. Можна спускати змій, не скручуючи леер, але тоді розкладена на землі мотузка займе багато місця, а на її змотування і распутывание піде багато часу. Тому леер повинний бути по можливості намотаний на котушку як під час збереження змія, так і під час запуску.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes