Виготовленні технічної документації землекористувачам різних форм власності з використанням кадастрових зйомок, Детальна інформація

Виготовленні технічної документації землекористувачам різних форм власності з використанням кадастрових зйомок
Тип документу: Курсова
Сторінок: 34
Предмет: Документація
Автор: Олексій
Розмір: 76.5
Скачувань: 1853
7. Висновки погоджувальних організацій щодо попереднього погодження місця розташування об'єкта подаються в оригіналах або в нотаріально завірених копіях.

8. Клопотання, заяви, висновки, погодження та інші документи, непередбачені земельним законодавством України, але які суттєво впливають на обґрунтування проектного рішення про надання земельної ділянки поміщаються в розділ "Додаткові матеріали".

9. Контроль якості проектів відведення здійснюється головними спеціалістами виробничих підрозділів, начальниками виробничих підрозділів, керівниками підприємств - виконавців робіт відповідно до положень комплексної системи управління якістю проектно-вишукувальних робіт

1.2 Послідовність розробки проекту відведення.

1. Вивчення і аналіз матеріалів попереднього погодження місця розташування об'єкта, документів та графічних матеріалів, що обґрунтовують розмір

запроектованої до відведення земельної ділянки. Склад основних матеріалів попереднього погодження місця розташування об'єкту наведений у додатку 12.

2. Вивчення і аналіз проектно-кошторисної документації в т.ч. проекту організації будівництва, матеріалів про її затвердження або документів, що посвідчують передачу прав на нерухоме майно.

3. Вивчення та :аналіз висновків погоджувальних організацій,

4. Проведення обстежень земельної ділянки, що передбачається до відведення.

4.1. Уточнення на місцевості проектних меж земельної ділянки, їх узгодженість з черговим кадастровим планом, генеральним планом будівництва.

5. Погодження місцевими державними органами земельних ресурсів меж земельних ділянок, що проектуються до відведення.

6. Виготовлення плану відведення земельної ділянки з нанесенням границь обмежень і сервітутів

6.1. Визначення складу угідь запроектованої до відведення земельної ділянки та вирахування їх площ.

6.2. Вирахування площ земельних ділянок, що запроектовані до відведення в розрізі угідь та землекористувачів, за рахунок яких відводиться земельну ділянка. Складання експлікації в розрізі землекористувачів угіддях відповідно до ф. №6-зем.

6

6.3. Виготовлення креслення перенесення проекту в натуру.

7. Визначення розмірів втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва, які підлягають відшкодуванню у зв'язку з вилученням земельної ділянки. Визначення збитків для їх відшкодування власникам землі та землекористувачам.

8. Складання пояснювальної записки з обґрунтуванням прийнятого проектного рішенця.

9. Передача замовником проекту відведення земельної ділянки на державну землевпорядну експертизу.

10. Нанесення проектних меж земельних ділянок на черговий кадастровий, план.

11. Подання проекту, відведення сільської, селищної, міської ради для розгляду та прийняття в межах своєї компетенції рішення про надання земельної ділянки.

Якщо надання земельної ділянки провадиться районною, обласною радою або Верховною Радою України, сільська, селищна, міська рада свій висновок подає до районної, міської, в адміністративному підпорядкуванні якої є район, ради. .

Районна (міська) рада приймає в місячний строк рішення про надання земельної ділянки, а по проекту, за яким надання земельної ділянки провадиться обласною радою або Верховною Радою України, подає свій висновок до обласної ради.

Обласна, Київська, Севастопольська міська рада вирішує у місячний строк питання про надання земельної ділянки, а по проекту, за яким надання земель провадиться Верховною Радою України подає проектні матеріали і свій висновок до Кабінету Міністрів України, який розглядає ці матеріали, і вносить у місячний строк пропозиції до Верховної Ради України.

1.3.Основні вимоги до складання технічного завдання

1. Технічне завдання (ТЗ) на розробку проекту відведення складається і затверджується замовником та погоджується з проектною землевпорядною організацією. Замовник має право доручити розробку ТЗ проектній землевпорядній організації.

2. В технічному завданні визначається мета, умови та строки відведення, код цільового використання землі. Обумовлюються види та необхідні обсяги робіт, які виконуються при розробці проекту відведення

3. Технічне завдання є невід'ємною частиною договору між замовником та проектною землевпорядною організацією на виконання робіт по розробці проекту відведення, якщо інше не передбачено цим договором.

7

4. Підставою для розробки проекту відведення є: клопотання замовника та дозвіл відповідної ради (адміністрації) на розробку проекту відведення земельної ділянки.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes