"Організація "Всесвiтнiй поштовий союз"", Детальна інформація

"Організація "Всесвiтнiй поштовий союз""
Тип документу: Реферат
Сторінок: 5
Предмет: Економіка
Автор: фелікс
Розмір: 17.1
Скачувань: 2614
Мова.

В той час, як офіційною мовою ВПС залишається французька, Сеульський Конгрес проголосив другою робочою мовою Міжнародного Бюро англійську. Під час конгресів та засідань органів ВПС забезпечується одночасний переклад на ще декілька мов, крім французької. Документи та публікіції ВПС перекладаються на арабську, китайську, англійську, німецьку, португальську, іспанську та російську мови. Оплату послуг по перекладу здійснює країна, що замовила переклад.

Обмежені союзи.





D

F

H

\

^

n

p

x

®

\x00B2



&

L



ae

F

®

°

\x00B2

o

\x2403\x1103\x3784\x6002\x3784\x6102\x0324\x1A00поштовими адміністраціями та з метою покращення поштових послуг. З цією ж метою вони мають право укладати між собою спеціальні угоди. Одначе їх положення не можуть бути менш сприятливими для суспільства, ніж положення, які забезпечуються головними документами ВПС. Зараз існує 14 обмежених союзів, сфера діяльності яких розповсюджується майже на всі регіони світу.

Основні програми ВПС.

ВПС, як спеціалізована установа ООН.

1 липня 1948 року ВПС став спеціалізованою установою Організації Об’єднаних Націй. С того часу його співпраця з іншими міжнародними організаціями зросла та поширилась. ВПС підтримує тісні зв’язки з такими програмами ООН, як Програма Розвитку ООН (United Nations Development Programme), Міжнародна Програма ООН по Контролю за Наркотиками (UN Drug Control Programme), Програма ООН по Охороні Навколишнього Середовища (UN Environment Programme), а також з такими спеціалізованими установами, як Міжнародний Союз Телезв’язку (International Telecommunication Union), Міжнародною Організацією Цивільної Авіації (International Civil Aviation Organization), Міжнародною Організацією Охорони Здоров’я (World Health Organization), ЮНЕСКО та Міжнародною Організацією Торгівлі (World Trade Organization). ВПС також має контакти з такими неурядовими міжнародними організаціями, як Міжнародна Організація Повітряного Транспорту (International Air Transport Association), Міжнародна Організація по Стандартизації (International Organization For Standartization), Світова Митна Організація (World Customs Organization) та Інтерпол.

Прикладом співпраці ВПС з міжнародними фінансовими організаціями є його співпраця з Міжнародним Банком з метою дослідження процесу реформ у поштовому секторі.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes