Звіт маркетингової роботи фірми “КАШТАН”, Детальна інформація

Звіт маркетингової роботи фірми “КАШТАН”
Тип документу: Нормативний акт
Сторінок: 10
Предмет: Менеджмент
Автор: Олексій
Розмір: 29.9
Скачувань: 1789
Охоронні заходи і додаткові послуги будуть тісно і постійно пов’язуватись з рекламою. Безперечно, крім тих випадків, коли ситуація потребуватиме конфіденційності. Але й тоді, в разі відмінного виконання завдання клієнти будуть розповсюджувати самі, без нашого втручання, позитивну інформацію про фірму, що буде також найкращою рекламою.

Паралельно буде проводитись рекламна кампанія в ЗМІ. Оскільки фірма на етапі розвитку буде працювати на ринок регіону, то реклама на телебаченні не буде ефективною за відсутністю популярного каналу регіонального телебачення. Тому реклама в основному буде розміщуватись на радіо, в регіональних виданнях ділових газет, журналів. Для реклами застосовуватимуться зовнішні рекламні щити (big boards, light boxes). Клієнтам будуть розсилатися повідомлення про наступні заходи у фірмових конвертах. Що дозволить прорекламувати і товарний знак і сам захід.

Обов’язково буде проводитись акція “День відкритих дверей”, під час якої буде можливість продемонструвати усім бажаючим все, що може фірма. В цілях реклами і ознайомлення населення фірма братиме участь у спеціалізованих виставках міста Львова, типу “Безпека і офіс”, “Засоби безпеки”, “Відпочинок”, що організовуються фірмами “ГК” і “Гал ЕКСПО”.

Маркетологи фірми будуть постійно вивчати новітні технології в галузі реклами, що дасть можливість бути на вершині у нашому бізнесі.



Висновок

Після проведення маркетологічного дослідження працівники фірми дійшли висновку, що створення охоронної компанії цілком реально. Єдиною проблемою є брак коштів для заснування і роботи фірми. Для будь яких грандіозних ідей потрібна фінансова підтримка.

Але навіть теоретичні навички отримані в процесі дослідження дозволять бути компетентними в цій галузі. Була проведена така робота:

анкетування. Розповсюджено і зібрано дані, за допомогою яких ми могли більш аналізувати ринок охорони і смаки споживачів у нашому регіоні. Не виключаємо часткової недостовірності інформації в зв’язку з неможливістю охопити всіх потенційних споживачів і дослідити їх бажання.

конкуренти. Було проведено аналіз діяльності конкурентів фірми на ринку. Їх потенційні можливості і слабкі сторони. Досліджено їх цінову сітку і відповідно створено власну, конкурентноспроможну.

сегментування. Допомогло нам виявити ту частку ринку, яка є найменш охопленою конкурентами. На неї було спрямовано наше анкетування.

позиціонування. Сприяло кращому виявленню позиції нашої фірми на ринку охорони. Дало можливість кращої спеціалізації послуг, а відповідно задоволення максимальної кількості споживачів.

підкріплення послуг. Ця частина дослідження дозволила виявити нам ті послуги, котрі наша фірма могла б надавати паралельно з основною діяльністю не зазнаючи великих витрат, але задовольняючи попит споживачів. Тим більше що конкуренти ще взагалі не захопили цю частку ринку. Тому ми знаходимося у найвигіднішому положенні на ринку і можемо вважати себе монополістами.

стимулювання продажу та реклама. Без цього розділу маркетингу наша фірма не мала би майбутнього. Тож зрозумілими є наші дії у цій області. Ми навели частину тих можливостей, які можна впровадити у життя і досягти успіху.

Загальним результатом роботи є широкомасштабний аналіз ринку охорони в нашому регіоні. Ми випробували себе як маркетологи і навчились проводити дослідження попиту та ринку.

PAGE 12

PAGE 20

Низький

Сер.

Вище сер.

Високий

Рівень доходів

Особи розумової праці

Керівники, посадові

особи

Власники фірм

Безробітні

Рід занять

Жін.

Чол.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes