Про Прикордонні війська України (04.11.91), Детальна інформація

Про Прикордонні війська України (04.11.91)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 5
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 15.4
Скачувань: 742
Голова Державного комітету у справах охорони державного кордону України щорічно подає Верховній Раді України письмовий звіт про діяльність Прикордонних військ України.

Стаття 14. Контроль Президента України за діяльністю

Прикордонних військ України

Контроль за діяльністю Прикордонних військ України здійснюється Президентом України.

Постійний контроль за дотриманням законодавства України в діяльності Державного комітету у справах охорони державного кордону України, управлінь, з'єднань і частин Прикордонних військ України та конституційних прав громадян здійснюється Президентом України.

Голова Державного комітету у справах охорони державного кордону України систематично інформує Президента України, Раду національної безпеки України з основних питань своєї діяльності. Порядок подання такої інформації встановлюється Президентом України.

Голова Державного комітету у справах охорони державного кордону України щорічно подає Президенту України письмовий звіт про діяльність Прикордонних військ України.

Стаття 15. Відомчий контроль за адміністративно-господарською

і фінансовою діяльністю Прикордонних військ

України

Відомчий контроль за адміністративно-господарською і фінансовою діяльністю Державного комітету у справах охорони державного кордону України, управлінь, з'єднань і частин Прикордонних військ України здійснюється у порядку, визначеному Президентом України.

( Закон доповнено розділом V згідно із Законом N 245/96-ВР від 18.06.96 )

Стаття 16. Нагляд за додержанням законності у діяльності

Прикордонних військ України

Нагляд за додержанням законності у діяльності Прикордонних військ України здійснюється Генеральним прокурором України та підпорядкованими йому прокурорами. ( Статтю 13 вважати статтею 16 розділу п'ятого згідно із Законом N 245/96-ВР від 18.06.96 )

Голова Верховної Ради України Л.КРАВЧУК

м. Київ, 4 листопада 1991 року

N 1779-XII

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes