Про внесення доповнень і змін до деяких законодавчих актів України (15.12.92), Детальна інформація

Про внесення доповнень і змін до деяких законодавчих актів України (15.12.92)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 21
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 36
Скачувань: 961
69. Статтю 330 викласти в такій редакції:

"Стаття 330. Суди, що розглядають протести

Справи в порядку нагляду розглядають:

1) президія обласного, Київського міського суду - за протестами Голови Верховного Суду України, Генерального прокурора України та їх заступників, голови обласного, Київського міського суду, прокурора Республіки Крим, області, міста Києва та заступників цих прокурорів на рішення і ухвали районних (міських) народних судів та на касаційні ухвали обласних судів, Київського міського суду;

2) судова колегія в цивільних справах Верховного Суду України - за протестами Голови Верховного Суду України, Генерального прокурора України та їх заступників на рішення і ухвали районних (міських) народних судів, обласних судів, Київського міського суду, а також на постанови президій обласних судів, Київського міського суду;

3) Пленум Верховного Суду України - за протестами Голови Верховного Суду України, Генерального прокурора України та їх заступників на рішення і ухвали судової колегії в цивільних справах Верховного Суду України".

70. Статтю 334 викласти у такій редакції:

"Стаття 334. Відкликання та зміна протесту

Службова особа, яка принесла протест у порядку нагляду, має право відкликати, змінити або доповнити його до початку розгляду справи судом. Протест може бути доповнений або змінений вищестоящим прокурором. Про відкликання протесту суд повідомляє осіб, які беруть участь у справі. В ході розгляду справи протест не може бути ні відкликано, ні змінено".

71. У частині шостій статті 335 слова "дає висновок" замінити словами "висловлює свою думку".

72. У частині другій статті 347 слово "опротестована" замінити словами "на неї може бути внесено окреме подання прокурора".

73. У частині першій статті 348:

у пункті 6 слова "органів арбітражу" замінити словами "арбітражного суду";

пункт 7 виключити;

із пункту 12 слова "по трудових спорах і" виключити;

доповнити частину пунктом 19 такого змісту:

"19) рішення комісій Рад народних депутатів з питань поновлення прав реабілітованих".

74. У статті 349:

пункт 3 викласти в такій редакції:

"3) накази арбітражного суду";

у пункті 4 слова "профспілкових комітетів" замінити словами

"комісій по трудових спорах";

пункт 5 виключити.

75. У статті 352 слова "Згідно з статтею 55 Основ цивільного судочинства Союзу РСР і союзних республік" виключити, а слова "Союзу РСР" замінити словом "України".

76. У частині другій статті 356 слова "державним підприємствам, установам, організаціям, колгоспам, іншим кооперативним організаціям, їх об'єднанням, іншим громадським організаціям" та "фонду" виключити.

77. У статті 357 останнє речення викласти в такій редакції: "На ухвалу суду в питанні видачі дубліката може бути подано скаргу, внесено окреме подання".

78. У частині шостій статті 359 останнє речення викласти в такій редакції: "На ухвалу суду в питанні поновлення строку може бути подано скаргу, внесено окреме подання".

79. Частину четверту статті 360 викласти в такій редакції:

"На ухвалу народного судді, якою відмовлено у відводі судового виконавця, може бути подано скаргу, внесено окреме подання".

80. Частину третю статті 366 викласти в такій редакції:

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes