Про внесення змін і доповнень до деяких законодавчих актів України щодо охорони інтелектуальної власності (28.02.95), Детальна інформація

Про внесення змін і доповнень до деяких законодавчих актів України щодо охорони інтелектуальної власності (28.02.95)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 6
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 12.2
Скачувань: 940
2) статтю 91 викласти у такій редакції:

"Стаття 91. Збереження попередніх розцінок при впровадженні

винаходу, корисної моделі, промислового зразка

чи раціоналізаторської пропозиції

За працівником, який створив винахід, корисну модель, промисловий зразок або вніс раціоналізаторську пропозицію, що зумовили зміну технічних норм і розцінок, зберігаються попередні розцінки протягом шести місяців від дати початку їх впровадження. Попередні розцінки зберігаються і в тих випадках, коли автор зазначених об'єктів інтелектуальної власності раніше не виконував роботи, норми і розцінки на яку змінено у зв'язку з їх впровадженням, і був переведений на цю роботу після їх впровадження.

За іншими працівниками, які допомогли авторові у впровадженні винаходу, корисної моделі, промислового зразка чи раціоналізаторської пропозиції, попередні розцінки зберігаються протягом трьох місяців";

3) статтю 126 викласти у такій редакції:

"Стаття 126. Гарантії для працівників - авторів винаходів,

корисних моделей, промислових зразків і

раціоналізаторських пропозицій

За працівниками - авторами винаходів, корисних моделей, промислових зразків і раціоналізаторських пропозицій зберігається середній заробіток при звільненні від основної роботи для участі у впровадженні винаходу, корисної моделі, промислового зразка чи раціоналізаторської пропозиції на тому ж підприємстві, в установі, організації.

При впровадженні винаходу, корисної моделі, промислового зразка або раціоналізаторської пропозиції на іншому підприємстві, в установі, організації за працівниками зберігається посада за місцем постійної роботи, а робота по впровадженню винаходу, корисної моделі, промислового зразка чи раціоналізаторської пропозиції оплачується за погодженням сторін у розмірі не нижче середнього заробітку за місцем постійної роботи".

6. В абзаці четвертому підпункту "а" та в абзаці третьому підпункту "б" пункту 1 статті 74 Митного кодексу України ( 1970-12 ) (Відомості Верховної Ради України, 1992 р., N 16, ст.203) слова "промисловості або" виключити.

7. Частину третю статті 36 Закону Української РСР "Про мови в Українській РСР" ( 8312-11 ) (Відомості Верховної Ради УРСР, 1989 р., додаток до N 45, ст. 631) викласти у такій редакції:

"Назви у знаках для товарів і послуг подаються українськими заявниками українською мовою, якщо товари реалізуються, а послуги надаються виключно на території України".



0

\x20AC

\x0160

th

P

f

I

B*





TH

0

¬

\x00D0

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes