Про внесення змін і доповнень до деяких законодавчих актів України з прикордонних питань (18.06.96), Детальна інформація

Про внесення змін і доповнень до деяких законодавчих актів України з прикордонних питань (18.06.96)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 5
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 13
Скачувань: 656
7. В абзаці другому пункту 10 слова "особовим складом Прикордонних військ України, яке затверджується Кабінетом Міністрів України" замінити словами "громадянами України".

8. Пункт 13 викласти в такій редакції:

"13. Держава гарантує повне забезпечення підрозділів і військових формувань Прикордонних військ України матеріальними засобами, технікою, обладнанням, озброєнням, військовим та іншим майном, необхідними для охорони державного кордону України.

Матеріально-технічне забезпечення Прикордонних військ України ресурсами, що розподіляються централізовано, здійснюється на пріоритетних засадах у загальній системі державного матеріально-технічного постачання військових споживачів згідно з заявками на військове і ветеринарне забезпечення через відповідні центральні органи державної виконавчої влади".

9. Пункт 14 доповнити словами "а також на укладення прямих договорів з державними підприємствами, установами і організаціями та підприємствами незалежно від форм власності".

10. Доповнити Положення після пункту 14 новими пунктами 15, 16 і 17 такого змісту:

"15. Землі для потреб Прикордонних військ України надаються у порядку, визначеному законодавством України.

16. Забезпечення житлом військовослужбовців Прикордонних військ України здійснюється за рахунок цільових державних капітальних вкладень та інвестиційної діяльності.

Прикордонні війська України звільняються від передачі місцевим Радам народних депутатів частини житла, побудованого за рахунок цільових державних капітальних вкладень та інших коштів.

Житло державного житлового фонду, що звільняється військовослужбовцями Прикордонних військ України, передається у встановленому порядку відповідним підрозділам і військовим формуванням Прикордонних військ України для його повторного заселення.

17. Торговельно-побутове обслуговування військовослужбовців і працівників, які працюють за трудовим договором у Прикордонних військах України, здійснюється відповідними службами Державного комітету у справах охорони державного кордону України";

у зв'язку з цим пункт 15 вважати пунктом 18.

11. Доповнити Положення після пункту 18 пунктом 19 такого змісту:

"19. Пенсійне забезпечення військовослужбовців Прикордонних військ України, звільнених у запас, здійснюється відповідно до Закону України "Про пенсійне забезпечення військовослужбовців та осіб начальницького і рядового складу органів внутрішніх справ" ( 2262-12 ).

Президент України Л.КУЧМА

м. Київ, 18 червня 1996 року

N 245/96-ВР

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes