Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення адміністративної відповідальності у вигляді штрафу (07.02.97), Детальна інформація

Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення адміністративної відповідальності у вигляді штрафу (07.02.97)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 19
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 21.7
Скачувань: 790
у частині першій слова "у розмірі трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян" замінити словами "від одного до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян";

у частині другій слова "у розмірі десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян" замінити словами "від одного до вісімнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

146. У статті 157:

в абзаці першому слова "трьохсот карбованців" замінити словами "двадцяти п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян";

в абзаці другому слова "в розмірі від ста до трьохсот карбованців" замінити словами "від восьми до двадцяти п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

147. У статті 158 слова "в розмірі від п'ятдесяти до ста карбованців" замінити словами "від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

148. У статті 159 слова "у розмірі до десяти карбованців" замінити словами "від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова "до п'ятдесяти карбованців" замінити словами "від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

149. У статті 160:

у частині першій слова "в розмірі від десяти до п'ятдесяти карбованців" замінити словами "від одного до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян";

у частині другій слова "в розмірі від п'ятдесяти до двохсот карбованців" замінити словами "від шести до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

150. У статті 160-1 слова "в розмірі до п'ятдесяти карбованців" замінити словами "від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

151. У статті 160-2:

в абзаці першому слова "семи з половиною мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян";

в абзаці другому слова "в розмірі від ста до трьохсот карбованців" замінити словами "від п'яти до двадцяти п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

152. У статті 160-4:

у частині першій слова "в розмірі до однієї тисячі карбованців" замінити словами "від п'яти до шістнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян";

у частині другій:

в абзаці першому слова "п'ятсот карбованців" замінити словами "сім неоподатковуваних мінімумів доходів громадян";

в абзаці другому слова "в розмірі від однієї тисячі до трьох тисяч карбованців" замінити словами "від шістнадцяти до сорока трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

153. У статті 161 слова "в розмірі від двадцяти до ста карбованців" замінити словами "від чотирьох до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

154. У статті 162:

в абзаці першому слова "двадцяти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "вісімнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян";

в абзаці другому слова "в розмірі до п'ятдесяти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від тридцяти до сорока чотирьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

155. У статті 163 слова "в розмірі до п'ятдесяти карбованців" замінити словами "від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

156. У статті 164 слова "від трьох до восьми мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від трьох до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

157. У статті 164-1 слова "в розмірі від п'ятдесяти до ста карбованців" замінити словами "від шести до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

158. У статті 164-3:

у частині першій слова "до п'ятдесяти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від тридцяти до сорока чотирьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян";

у частині другій слова "від п'яти до десяти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від п'яти до дев'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян";

у частині третій слова "від десяти до двадцяти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від дев'яти до вісімнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes