Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення адміністративної відповідальності у вигляді штрафу (07.02.97), Детальна інформація

Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення адміністративної відповідальності у вигляді штрафу (07.02.97)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 19
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 21.7
Скачувань: 790
159. У статті 165-1:

у частині першій слова "від одного до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян" замінити словами "від восьми до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян";

у частині другій слова "від трьох до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян" замінити словами "від десяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

160. У статті 165-2:

у частині першій слова "від п'яти до десяти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від п'яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян";

у частині другій слова "від десяти до п'ятнадцяти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від десяти до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

161. У статті 166 слова "в розмірі від двадцяти до п'ятдесяти карбованців" замінити словами "від чотирьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

162. У статті 167 слова "від двадцяти до ста мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від трьох до вісімдесяти восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

163. У статті 168 слова "від одного до двадцяти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від одного до вісімнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

164. У статті 168-1 слова "від одного до двадцяти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від одного до вісімнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

165. У статті 169 слова "від десяти до п'ятдесяти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від трьох до сорока неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

166. У статті 170 слова "від десяти до п'ятдесяти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від трьох до сорока неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

167. У статті 170-1 слова "від двадцяти до ста мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від трьох до вісімдесяти восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

168. У статті 171 слова "від двадцяти до ста мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від трьох до вісімдесяти восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

169. У статті 172 слова "від п'ятдесяти до ста мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від трьох до вісімдесяти восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

170. У статті 172-1 слова "від десяти до п'ятдесяти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від трьох до сорока чотирьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

171. У статті 173 слова "в розмірі від десяти до п'ятдесяти карбованців" замінити словами "від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

172. У статті 173-1 слова "в розмірі до трьохсот карбованців" замінити словами "від десяти до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

173. У статті 174 слова і цифри "від 0,5 до одного неоподатковуваного мінімуму доходів громадян" замінити словами "від п'яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

174. У статті 175 слова "у розмірі до п'ятдесяти карбованців" замінити словами "від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова "до ста карбованців" замінити словами "від п'яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

175. У статті 176 слова "у розмірі від ста до трьохсот карбованців" замінити словами "від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

176. У статті 177 слова "в розмірі від тридцяти до ста карбованців" замінити словами "від одного до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

177. У статті 178:

у частині першій слова "в розмірі від двадцяти до тридцяти карбованців" замінити словами "від одного до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян";

у частині другій слова "в розмірі від тридцяти до п'ятдесяти карбованців" замінити словами "від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян";

у частині третій слова "в розмірі від п'ятдесяти до ста карбованців" замінити словами "від шести до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

178. У статті 179:

у частині першій слова "в розмірі від тридцяти до п'ятдесяти карбованців" замінити словами "від трьох до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян";

у частині другій слова "в розмірі від п'ятдесяти до ста карбованців" замінити словами "від чотирьох до шести неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

179. У статті 180 слова "в розмірі від п'ятдесяти до ста карбованців" замінити словами "від шести до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes