Про запровадження в порядку експерименту єдиного (фіксованого) податку для сільськогосподарських товаровиробників (15.01.98), Детальна інформація

Про запровадження в порядку експерименту єдиного (фіксованого) податку для сільськогосподарських товаровиробників (15.01.98)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 5
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 13.3
Скачувань: 739
Приймання сільськогосподарської продукції, яка надходить в рахунок сплати єдиного податку, здійснюється на основі франко-складу господарства - платника податку.

Витрати, пов'язані з транспортуванням сільськогосподарської продукції до заготівельних підприємств і організацій, несуть платники податку, а з прийманням, зберіганням і реалізацією цієї продукції - заготівельні підприємства та організації з наступним відшкодуванням таких витрат за рахунок одержаної виручки від реалізації зазначеної продукції та продуктів її переробки. Тарифи на виконання зазначених послуг погоджуються з відповідною районною державною адміністрацією, на території якої запроваджується експеримент.

Стаття 6. Порядок зарахування єдиного податку до бюджетів і

державних цільових фондів

У разі сплати єдиного податку в грошовій формі платники податку перераховують у визначені строки кошти на окремий рахунок відділень Державного казначейства України у районах запровадження експерименту.

°

"

6



\x02DC

B*

R

¦

\x00A8

\x02C6

\x0160

\x0152

\x017D

\x1C00ейства України у районі запровадження експерименту не пізніше наступного дня за відвантаженням продукції. Реалізація сільськогосподарської продукції в рахунок єдиного податку провадиться за цінами, які склалися на товарних біржах або на споживчому ринку реалізації відповідної продукції. ( Частина друга статті 6 із змінами, внесеними згідно із Законом N 277-XIV ( 277-14 ) від 20.11.98 )

Відділення Державного казначейства України у Глобинському районі Полтавської області, Старобешівському районі Донецької області та Ужгородському районі Закарпатської області наступного дня після надходження коштів розмежовують і перераховують суми єдиного податку до відповідних бюджетів та державних цільових фондів і повідомляють відповідний податковий орган про суми податку та їх розмежування.

Відділення Державного казначейства України у районах запровадження експерименту розмежовує кошти у такому порядку:

у Глобинському районі Полтавської області:

на обов'язкове державне пенсійне страхування - 60 відсотків; ( Абзац частини четвертої статті 6 в редакції Закону N 277-XIV ( 277-14 ) від 20.11.98 )

на обов'язкове соціальне страхування - 2 відсотки; ( Абзац частини четвертої статті 6 в редакції Закону N 277-XIV ( 277-14 ) від 20.11.98 )

38 відсотків зараховується до місцевого бюджету. ( Абзац частини четвертої статті 6 в редакції Закону N 277-XIV ( 277-14 ) від 20.11.98 )

У разі зарахування, згідно з розпорядженням районної державної адміністрації, єдиного податку до відповідних бюджетів та державних цільових фондів у натуральній формі відділення Державного казначейства України у Глобинському районі проводить відповідні перерахунки відповідно до затверджених цим Законом нормативів відрахувань до бюджетів та державних цільових фондів, про що повідомляє державну податкову інспекцію у районі. ( Абзац частини четвертої статті 6 в редакції Закону N 277-XIV ( 277-14 ) від 20.11.98 )

у Старобешівському районі Донецької області:

75 відсотків зараховується до Державного бюджету України і державних цільових фондів у співвідношенні:

до Державного бюджету України - 3 відсотки;

на обов'язкове державне пенсійне страхування - 44 відсотки;

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes