Про внесення змін до Закону України "Про державну податкову службу в Україні" (05.02.98), Детальна інформація

Про внесення змін до Закону України "Про державну податкову службу в Україні" (05.02.98)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 9
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 24
Скачувань: 907
Пенсійне забезпечення осіб начальницького складу податкової міліції та оподаткування їх доходів здійснюються в порядку, встановленому законодавством для осіб начальницького складу органів внутрішніх справ".

II. Прикінцеві положення

1. Цей Закон набирає чинності з дня його опублікування.

2. Державна податкова адміністрація України, державні податкові адміністрації в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі та державні податкові інспекції є правонаступниками Державної податкової інспекції України та відповідних державних податкових інспекцій, що діяли відповідно до Закону України "Про державну податкову службу в Україні" ( 509-12 ) в редакції від 24 грудня 1993 року ( 3813-12 ).

3. До приведення законодавства у відповідність із Законом України "Про внесення змін до Закону України "Про державну податкову службу в Україні" законодавчі та інші нормативно-правові акти застосовуються у частині, що не суперечить цьому Закону.

4. Кабінету Міністрів України:

у місячний строк підготувати і подати на розгляд Верховної Ради України пропозиції про внесення змін до законодавчих актів, що випливають з цього Закону;

у двомісячний строк привести свої рішення у відповідність з цим Законом.

Президент України Л.КУЧМА

м. Київ, 5 лютого 1998 року

N 83/98-ВР

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes