Про випуск казначейських зобов'язань (10.01.2002), Детальна інформація

Про випуск казначейських зобов'язань (10.01.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 7.6
Скачувань: 1060
18. Розміщення казначейських зобов'язань припиняється за три робочих дні до настання терміну їх погашення та(або) дати купонної виплати.

19. Інформація про продажну вартість казначейських зобов'язань повинна знаходитись на видному місці у приміщенні, де здійснюється їх продаж.

Під час продажу казначейських зобов'язань працівники установи, яка його здійснює, повинні повідомити покупця про продажну вартість казначейського зобов'язання.

20. Під час продажу казначейських зобов'язань працівник установи, який здійснив операцію продажу, на зворотному боці казначейського зобов'язання ставить свій підпис, зазначає найменування та адресу установи, яка здійснила продаж, дату продажу і засвідчує цей запис печаткою.

21. Після завершення купонного періоду казначейські зобов'язання продаються з відокремленими купонами, які відповідають купонним періодам, що минули.

22. Установи, що здійснюють операції з продажу, виплати виграшу та погашення казначейських зобов'язань, плату за проведення цих операцій з фізичних осіб не справляють.

23. У разі продажу казначейських зобов'язань Ощадбанк не пізніше ніж протягом трьох днів після початку продажу перераховує суми, отримані від продажу, на окремий рахунок Державного казначейства.

24. Для розрахунків за казначейськими зобов'язаннями (виплати виграшу та погашення казначейських зобов'язань) Державне казначейство перераховує кошти на кореспондентський рахунок Ощадбанку в Національному банку не пізніше ніж протягом останнього робочого дня відповідного купонного періоду або терміну обігу казначейських зобов'язань у межах сум, передбачених у державному бюджеті.

25. Під час виплати виграшу за купонами на зворотному боці купона ставиться штамп або робиться напис кульковою ручкою "ОПЛАЧЕНО", який засвідчується підписом працівника, що здійснив операцію, із зазначенням дати оплати, і купон відрізається.

Останній купон не відокремлюється від казначейського зобов'язання.

Під час погашення казначейського зобов'язання на лицьовому боці у правому верхньому кутку ставиться штамп або робиться напис кульковою ручкою "ПОГАШЕНО", який засвідчується підписом працівника, що здійснив операцію, вказується дата погашення та вирізаються три перші літери із зазначення словом номінальної вартості.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes