Про затвердження Інструкції про порядок розповсюдження, обліку, зберігання та звітності при використанні запірно-пломбувальних пристроїв, що застосовуються на залізничному транспорті для пломбування, Детальна інформація

Про затвердження Інструкції про порядок розповсюдження, обліку, зберігання та звітності при використанні запірно-пломбувальних пристроїв, що застосовуються на залізничному транспорті для пломбування
Тип документу: Реферат
Сторінок: 4
Предмет: Анатомія
Автор: Олексій
Розмір: 8
Скачувань: 1100
0050 Про затвердження Інструкції про порядок розповсюдження, обліку, зберігання та звітності при використанні запірно-пломбувальних пристроїв, що застосовуються на залізничному транспорті для пломбування вагонів і контейнерів (21.01.2002)

МІНІСТЕРСТВО ТРАНСПОРТУ УКРАЇНИ

Н А К А З

N 718 від 25.10.2001 Зареєстровано в Міністерстві

юстиції України

21 січня 2002 р.

за N 50/6338

Про затвердження Інструкції про порядок розповсюдження,

обліку, зберігання та звітності при використанні

запірно-пломбувальних пристроїв, що застосовуються на

залізничному транспорті для пломбування

вагонів і контейнерів

Відповідно до ст. 14 Закону України "Про транспорт" ( 232/94-ВР ), ст. 12 Закону України "Про залізничний транспорт" ( 273/96-ВР ), п. 38 Статуту залізниць України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 06.04.98 N 457 ( 457-98-п ), з метою забезпечення схоронності вантажів, що перевозяться залізничним транспортом, та встановлення єдиного порядку розповсюдження, обліку, зберігання і звітності при використанні запірно-пломбувальних пристроїв на залізничному транспорті Н А К А З У Ю:

1. Затвердити Інструкцію про порядок розповсюдження, обліку, зберігання та звітності при використанні запірно-пломбувальних пристроїв, що застосовуються на залізничному транспорті для пломбування вагонів і контейнерів (далі - Інструкція), що додається.

2. Департаменту безпеки транспорту та технічної політики (Петрашевський О.Л.) у встановленому порядку забезпечити подання Інструкції на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3. Заступнику генерального директора Укрзалізниці Мостовому М.В.:

3.1. Забезпечити публікацію Інструкції у засобах масової інформації.

3.2. Довести цей наказ до відома залізниць та всіх їх структурних підрозділів.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на Генерального директора державної адміністрації залізничного транспорту України Кірпу Г.М.

Міністр В.Пустовойтенко

ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ Міністерства

транспорту України

25.10.2001 N 718

Зареєстровано в Міністерстві

юстиції України

21 січня 2002 р.

за N 50/6338

ІНСТРУКЦІЯ

про порядок розповсюдження, обліку, зберігання та

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes