Про затвердження Інструкції про порядок розповсюдження, обліку, зберігання та звітності при використанні запірно-пломбувальних пристроїв, що застосовуються на залізничному транспорті для пломбування, Детальна інформація

Про затвердження Інструкції про порядок розповсюдження, обліку, зберігання та звітності при використанні запірно-пломбувальних пристроїв, що застосовуються на залізничному транспорті для пломбування
Тип документу: Реферат
Сторінок: 4
Предмет: Анатомія
Автор: Олексій
Розмір: 8
Скачувань: 1107
звітності при використанні запірно-пломбувальних

пристроїв, що застосовуються на залізничному

транспорті для пломбування вагонів і контейнерів

1. Загальні положення

1.1. Ця Інструкція розроблена відповідно до:

Закону України "Про транспорт" ( 232/94-ВР );

Закону України "Про залізничний транспорт" ( 273/96-ВР );

Статуту залізниць України ( 457-98-п );

1.2. Інструкція встановлює порядок закупівлі, розповсюдження, замовлення, зберігання, обліку запірно-пломбувальних пристроїв (далі - ЗПП), які використовуються для пломбування вагонів та контейнерів при перевезенні вантажів у внутрішньому і в міжнародному сполученні, та порядок надання звітності про використанні ЗПП.

1.3. Дія цієї Інструкції поширюється на всіх суб'єктів підприємницької діяльності, незалежно від їх форм власності, які здійснюють діяльність, пов'язану з розповсюдженням та використанням ЗПП на залізничному транспорті.

B*



o

J

A

\x3700$\x2438\x4800$\x6467\x742FS\x1C00 та зареєстрованому Міністерством юстиції України 19.08.98 за N 525/2965.

Витрати, пов'язані із закупівлею, розповсюдженням та зберіганням ЗПП, передбачаються у калькуляції собівартості ЗПП. При калькуляції собівартості ЗПП витрати, пов'язані з обліком та звітністю, включаються у розмірі 50% від їх обсягу.

Укрзалізниця забезпечує надання послуг з нанесення змінної інформації на пломбу-шайбу.

2. Порядок замовлення та розповсюдження ЗПП

2.1. Замовниками ЗПП є фізичні та юридичні особи незалежно від форми власності.

2.2. Розповсюдження ЗПП замовникам здійснює Укрзалізниця.

2.3. З метою забезпечення вантажовідправників ЗПП Укрзалізниця на базі своїх структурних підрозділів створює пункти реалізації ЗПП (далі - пункти реалізації).

У пункті реалізації мають бути ЗПП в асортименті, дозволеному Укрзалізницею для використання.

2.4. Укрзалізниця двічі на рік повинна в засобах масової інформації надавати інформацію щодо переліку пунктів реалізації, яким надано право реалізації ЗПП певного типу.

2.5. Замовники замовляють необхідну кількість ЗПП з позначенням типу та способу доставки шляхом телефаксного зв'язку або поданням письмової заявки до пункту реалізації.

2.6. Пункти реалізації постачають ЗПП замовникам у строк, що не перевищує п'яти календарних діб після отримання попередньої оплати за ЗПП.

2.7. Передача ЗПП від одного замовника до іншого забороняється.

2.8. Пункти реалізації повинні прийняти від суб'єкта підприємницької діяльності невикористані ЗПП та сплатити їх вартість.

3. Зберігання ЗПП

3.1. Пункти реалізації забезпечують збереження від крадіжок, пожеж та пошкоджень ЗПП.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes