Про затвердження Змін та доповнень до Порядку проведення органами державної податкової служби прощення (списання) і розстрочення (відстрочення) податкової заборгованості платників податків, Детальна інформація

Про затвердження Змін та доповнень до Порядку проведення органами державної податкової служби прощення (списання) і розстрочення (відстрочення) податкової заборгованості платників податків
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 7
Скачувань: 643
0052 Про затвердження Змін та доповнень до Порядку проведення органами державної податкової служби прощення (списання) і розстрочення (відстрочення) податкової заборгованості платників податків при укладенні мирової угоди у справі про банкрутство (22.01.2002)

ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ

Н А К А З

N 524 від 28.12.2001

Зареєстровано в Міністерстві

юстиції України

від 22 січня 2002 р.

за N 52/6340

Про затвердження Змін та доповнень

до Порядку проведення органами державної

податкової служби прощення (списання)

і розстрочення (відстрочення)

податкової заборгованості платників податків

при укладенні мирової угоди у справі про банкрутство

Відповідно до Закону України "Про порядок погашення зобов'язань платників податків перед бюджетами та державними цільовими фондами" ( 2181-14 ), Закону України "Про державну податкову службу в Україні" ( 509-12 ) Н А К А З У Ю:

1. Затвердити Зміни та доповнення до Порядку проведення органами державної податкової служби прощення (списання) і розстрочення (відстрочення) податкової заборгованості платників податків при укладенні мирової угоди у справі про банкрутство, затвердженого наказом Державної податкової адміністрації України від 21 листопада 2000 року N 600 ( z0893-00 ) та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 6 грудня 2000 року за N 893/5114 (далі - зміни та доповнення до Порядку), що додаються.

2. Начальнику Головного управління стягнення податкової заборгованості Ріжку І.М. подати зазначений наказ до Міністерства юстиції України для державної реєстрації.

3. Начальнику Управління справами Коваленку В. В. у 3-денний термін після державної реєстрації змін та доповнень до Порядку забезпечити їх тиражування та надсилання державним податковим адміністраціям в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Кальніченка І.В.

Голова М.Я.Азаров

ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ Державної податкової

адміністрації України

28.12.2001 N 524

Зареєстровано в Міністерстві

юстиції України

від 22 січня 2002 р.

за N 52/6340

Зміни та доповнення

до Порядку проведення органами державної

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes