Про внесення змін і доповнень до Інструкції про порядок обчислення і справляння плати за користування надрами в цілях, не пов'язаних з видобуванням корисних копалин (29.01.2002), Детальна інформація

Про внесення змін і доповнень до Інструкції про порядок обчислення і справляння плати за користування надрами в цілях, не пов'язаних з видобуванням корисних копалин (29.01.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 8
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 11.8
Скачувань: 712
Наказ Міністерства екології

та природних ресурсів

України, Міністерства

фінансів України, Державної

податкової адміністрації

України, Міністерства праці

та соціальної політики

України

09.01.2002 N 9/10/14/11

Зареєстровано в Міністерстві

юстиції України

29 січня 2002 р.

за N 77/6365

Зміни і доповнення

до Інструкції про порядок обчислення і справляння

плати за користування надрами в цілях, не пов'язаних

з видобуванням корисних копалин

( z0160-01 )

1. Пункт 1.1 після слів "Про ліцензування певних видів господарської діяльності" доповнити словами "Про порядок погашення зобов'язань платників податків перед бюджетами та державними цільовими фондами" ( 2181-14 )".

2. У пункті 6.1 перший абзац замінити абзацами такого змісту:

"Базовий податковий (звітний) період для плати за користування надрами в цілях, не пов'язаних з видобуванням корисних копалин, дорівнює календарному кварталу.

Розрахунок плати за користування надрами в цілях, не пов'язаних з видобуванням корисних копалин, складається і подається платниками до органів державної податкової служби за місцезнаходженням ділянки надр протягом 40 календарних днів, наступних за останнім календарним днем звітного (податкового) кварталу.

Якщо останній день строку подання розрахунку плати припадає на вихідний або святковий день, то останнім днем строку подання вважається наступний за вихідним або святковим робочий день.

У разі, коли в майбутніх податкових періодах платник самостійно виявляє помилки, що містяться у раніше поданому ним розрахунку плати, такий платник зобов'язаний подати новий (уточнений) розрахунок плати, що містить виправлені показники".

3. У пункті 6.4 слова "до 20-го числа місяця, що настає за кварталом, у розмірі однієї четвертої від річної суми плати" замінити словами "протягом 10 календарних днів, наступних за останнім днем граничного строку подання розрахунку плати (тобто протягом 50 календарних днів, наступних за останнім календарним днем звітного (податкового) кварталу)".

4. У пункті 6.5:

слова "до 30 квітня подає" замінити словами "протягом 40 календарних днів, наступних за останнім календарним днем звітного (податкового) кварталу, подає (надсилає)";

слова "до 30 числа місяця, наступного за кварталом" замінити словами "протягом 10 календарних днів, наступних за останнім днем граничного строку подання розрахунку збору (тобто протягом 50 календарних днів, наступних за останнім календарним днем звітного (податкового) кварталу)";

друге речення вилучити.

5. Доповнити Інструкцію пунктом 8.8 такого змісту:

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes